6x inspiratie voor kussens op maat, binnen én buiten!

6x inspiratie voor kussens op maat, binnen én buiten!

We schieten de  vuurpijlen alweer bijna de lucht in. 2014 breekt aan en brengt ook weer nieuwe  tuintrends met zich mee. Van klassiek, romantisch en lieflijk. Tot stoer en naturellen met één knal kleur. Deze trends pas je eenvoudig toe door te kiezen voor andere tuinkussens. Elegante basics, frisse kleuren of een trendy dessin tuinkussen geeft je tuin meteen een ander gevoel. Met kussens op maat van 123maatkussens.nl  stel je kussens eenvoudig en snel samen naar jouw smaak. Je kunt kiezen uit tal van verschillende kleuren en stoffen. Twijfel over de kleur is niet nodig, je bestelt eenvoudig en vrijblijvend enkele kleurenstalen zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Topkwaliteit tuinkussens op maat laten maken

Maar ook wanneer je zelf een steigerhouten loungebank gemaakt hebt, zijn loungekussens op maat  een uitkomst. Je wilt immers ook nog lekker kunnen zitten. Bij www.123maatkussens.nl  heb je een ruime keuze uit verschillende stoffen en kleuren. De kussens zijn zeer duurzaam en buitengewoon geschikt voor buitengebruik. Je favoriete maatkussens zijn eenvoudig samen te stellen. Kies je favorite soort (strak kussen of plofkussen). Kies de juiste vorm (rechthoekig, rond, half rond etc.). Kies je favoriete stof, kleur en vulling en klaar is Kees!

Ook voor binnen!

Uiteraard kun je de kussens op maat ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk aan stoelkussens voor je eettafel, vensterbank kussens, leuke kussens in een schommelstoel, kussens voor in de speelkamer van je kids, plofkussens voor uw bankstel, kussens op maat voor je hondenmand en ga zo maar door.

tuinkussens op maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *