Babykamer

Babykamer ideeen

Als je nog niet weet wat het geslacht van je baby is dan is van alle babykamer ideeen een neutrale babykamer wel handig. Grijs is dan een kleur welke je goed voor je babykamer kan gebruiken. Het voordeel van deze kleur is dat hij in een later stadium met allerlei andere kleuren te combineren is. Dus ook als het geslacht van je baby wel bekend is kan je goed grijs in je babykamer gebruiken.

Grijs in je babykamer is ideaal de combineren met witte meubels. En mocht je voor een meer lichter grijs gaan dan kan je het ook zeker combineren met houten meubelen.

Als je kindje is geboren kan je deze grijze kamer prima aanvullen met blauwe of roze accessoires. Bijvoorbeeld met een leuk kussentje op de schommelstoel of een mooie hanger aan het kapstokje. Of koop een gekleurde hoes voor over het aankleedkussen.

De babykamer op de foto is nog eens extra versierd met een leuke muursticker. Voor de babykamer zijn er echt fantastische muurstickers verkrijgbaar. Van lief gedichtje tot mooie prent met daaronder de naam van je kindje.

Wil je nog meer babykamer ideeen opdoen?:

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *