Babykamer Roze Muren

Babykamer roze muren

Een meisjes babykamer inrichten start al snel met roze muren. En hoe kan het ook anders met een meisjes. Meisjes zijn dol op roze. 

Je kan de roze muren met allerlei kleuren combineren. Wil je een vrolijke babykamer combineer het dan verschillende roze tinten met elkaar. Wil je meer iets klassiekers combineer dan je roze muren met grijs. Licht grijs of donker grijs het kan allebei. Kijk met donkergrijs wel naar het licht wat de kamer binnenkomt. In een kleine babykamer zonder al te veel licht kan je beter niet met donkere kleuren gaan werken.

Werk met witte meubels waar je als klein accent de knoppen kan vervangen voor verschillende gekleurde deurknoppen. Gebruik in de rest van de kamer ook veel leuke roze accessoires. Roze kapjes op de lamp, of juist een knalroze hanglamp. Roze kapstokjes waar aan de roze kleertjes mogen pronken.

Ben je straks het roze zat dan kan je combineren met zilvergrijs of paars. Hierdoor krijg je al snel een andere sfeer. Met zilvergrijs kan je echt een stoere babykamer creëren waar je met paars weer meer in de meisjesbabykamer blijft. En is je meisje straks groter dan kan je het altijd nog combineren met alle prinsessen spullen die ze waarschijnlijk maar al te graag wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *