Fotolijst

Een fotolijst, in elk interieur kan je er wel eentje vinden. Zelfs in ons huis waar we niet heel veel foto’s aan de wand hebben zijn er toch meerdere fotolijsten te vinden.

Je hoeft ze namelijk niet alleen te gebruiken om foto’s in te doen. Ook een leuke quote of een kunstwerk kan tentoongesteld worden in een fotolijstje.

En dan mogen wij wel niet veel foto’s in onze algemene ruimte hebben, de meiden hebben veel fotolijsten op hun kamer staan. Met daarin herinneringen, foto’s met familieleden of met vrienden.

Verschillende soorten

Of je nu een lijst wilt voor 1 foto of een fotolijst voor meerdere foto’s. Het aanbod is enorm. Van lijst in hartvorm tot houten fotolijsten. Voor elk interieur is er wel een fotolijst te vinden. Van gouden fotolijst tot glazen fotolijst. Elke stijl, elke sfeer, elke kleur, er is altijd wel een fotolijst verkrijgbaar.

Wil je deze op je dressoir neerzetten of wil je er een fotowand meemaken? Alles is mogelijk met leuke fotolijsten. Je kan zelfs kiezen voor een digitale lijst. Je hoeft dan niet elke keer de foto’s te veranderen, dat doet de lijst voor je.

Cadeautip

Een fotolijstje is ook altijd een goed cadeau. Je kan een leeg lijstje geven maar je kan er ook iets bijzonders van maken.

Vul het lijstje al met een mooie foto. Of geef naast een lege fotolijst allerlei hints. Bijvoorbeeld, je geeft een zak popcorn, een flesje cola en een envelop. In die envelop zit een kaartje voor een de film, maar dan wel om samen naar toe te gaan en samen daar dan een leuke foto te maken. En dan kan je natuurlijk met allerlei thema’s doen. Dit is bijvoorbeeld ook erg leuk als kraamcadeau. Geef een fotolijst, een paar sokjes en een slabbetje. De fotolijst kunnen ze dan zelf vullen met een foto van de baby.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *