meiden babykamer

Stoere meisjes babykamer

Stoere meisjes babykamer

Een babykamer voor een meisjes hoeft niet altijd liefelijk te zijn, wat dacht je van een tikkeltje stoere meisjes babykamer.

Deze babykamer oogt niet standaard lief. Wel heeft men gebruikt maakt van roze accessoires maar door de houten kast en de combinatie met de blauwe gordijnen oogt deze kamer een tikkeltje stoer.

Natuurlijk werkt ook de schitterende barok stoel met zijn zilveren kleur hier aan mee. De perfecte zetel voor een meisje met een eigen mening.

De kamer is verder aangekleed met leuke schilderijen. Ook de bloempotten in de vensterbank geven een gezellig sfeertje af.

Deze babykamer is overigens zo ingericht dat men de basis vele jaren kan gebruiken. Als deze kleine meid straks een peuter of kleuter is kan met een paar kleine aanpassingen de kamer zo omgetoverd worden naar een peuter of grote meidenkamer. Een groot bed en wat stoerdere schilderijen aan de muur zullen al snel een groot effect hebben. Nog wat andere accessoires er bij en je roze babykamer is veranderd in een echte meidenkamer.

Babykamer ideen

Hoe ziet jouw meisjes babykamer er uit? Is het een echte roze babykamer? Ben jij trots op je babykamer mail ons dan de foto’s. Wij zetten ze als inspiratie op onze site. Als beloning ontvang je een goodiebag. Je kan ze mailen naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *