Bonte meiden babykamer

Bonte meiden babykamer

Je hoeft je niet aan een kleur te houden, combineren is altijd mogelijk.

De basis kleur van de meisjes babykamer is roze maar er wordt met veel meer kleuren gewerkt. Naast het roze vloerkleed en de roze accessoires zien we in deze babykamer ook veel oranje terug. Vooral in het patchwork kussen en het kleedje op het kleine kastje. In het mobiel boven het ledikantje is ook roze en oranje met elkaar gecombineerd.

Naast de echte meidenkleuren is deze babykamer nog verder aangekleed met grijze accessoires. De grijze blinkende hanglamp en de grijze transparante klamboe die boven het ledikantje hangt zorgen voor dat al dat roze en oranje weer enigszins getempt worden waardoor het een mooie bonte babykamer wordt maar wel alles bij elkaar past.

Wil je zelf met meerdere kleuren tegelijk gaan werken zorg dan voor een contrasterende kleur die alles met elkaar verbindt en zorgt dat er eenheid in de kamer blijft. Hou je meubels neutraal en breng ook niet al te veel kleur aan op de vloeren en wanden.

Babykamer ideeen

Hoe is jouw babykamer? Wil je jouw babykamer ook op onze site mail je foto’s dan naar info@interieurinspiratie.nl. Als bedankje zenden wij je dan een goodiebag

 

2 thoughts on “Bonte meiden babykamer

 1. Wij zijn net gestart met DOEK1. Nl een eigen lijn schilderijen.
  Is dat misschien iets voor jullie ook?
  Groet,
  Coraline

  1. Hoi,

   Wat een leuke website. Ik ga binnenkort bij Loods 5 langs, kan ik ze in het echt gaan bekijken.

   Groeten Danielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *