schoenen opbergen ikea
Hal

Waar laat je al je schoenen?

Elke seizoen weer is het een hele opgave om te bedenken hoe je je schoenen kan opbergen. In de winter valt het bij mij wel mee met mijn schoenencollectie en die van de kinderen maar in de zomer slingeren er toch vaak meer schoenen rond dan de bedoeling is. Want naast de gympjes en instappers liggen er dan toch ook vaak wel een of twee paar slippers. Ikzelf vind het erg leuk om in de zomer hoge hakken te dragen dus ook daarvan liggen er dan wel 1 of 2 paar.

Gelukkig heb je tegenwoordig mooie oplossing voor het opbergen van je schoenen. En deze hoeven niet duur te zijn. Het Trones systeem van Ikea kost € 34,95 voor drie elementen. Als je de kast zoals op de foto wil maken ben je nog geen € 100,– kwijt. In elke deel passen 2 paar schoenen.

Jouw hal komt er weer overzichtelijk uit te zien als je kiest voor een mooie opbergkast. De schoenen die je het meest draagt bijvoorbeeld je All stars, die volgens dit artikel van Couponbox al eeuwen een fashion statement zijn, plaats je natuurlijk bovenin waar je ze makkelijk kan pakken. De schoenen die je alleen gebruikt voor een feestje plaats je onderin. 

Heb je niet zoveel ruimte dan zijn er nog andere mogelijkheden. Ik heb een oude lockerkast in mijn hal staan. Die zijn smal maar hoog. Iedereen heeft zijn eigen kastje waarin hij of zij zijn schoenen bewaard. Dit betekent wel dat niet alles er in past. Schoenen die we niet of nauwelijks dragen staan onder in de kledingkast. Alleen onze favoriete komen in de lockerkast.

Kijk naar de mogelijkheden in jouw hal want niets is vervelender dan een stapel schoenen als je binnenkomt. Het oogt slordig en geeft elke ochtend frustraties omdat er altijd wel iemand is die zijn schoenen niet kan vinden. Nog niet overtuigd of op zoek naar nog meer inspiratie kijk dan bij mijn andere artikel over het opbergen van schoenen: schoenen opruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *