Strand babykamer

Strand babykamer

Een veel gebruik babykamer idee is de strand babykamer

Het blijft natuurlijk een leuk thema, het thema strand. Je start met een paar lichtblauwe muren. Of werk met een bijzonder effect en maakt een lambrisering waar je dan later weer leuke kleine bootjes of schelpen op kan zetten. De muren kan je ook opvrolijken met een mooie strandtekening. Wil je het iets modern overweeg dan eens een fotobehang met daarop een tropisch strand.

Er zijn erg leuke strandkasten te koop welke gelijk al veel sfeer aan je strand babykamer geven. Veel accessoires hoef je dan eigenlijk niet meer toe te voegen. Nu is het voor een strandkamer sowieso niet moeilijk om goedkoop aan accessoires te komen. Bij winkels als de Blokker, Xenos en de Action zijn vaak veel items verkrijgbaar die goed bij een strandkamer passen. En ook bij de kringloop kan je erg goed slagen voor een houten bootje, een schilderij of iets met schelpen.

Een babystrandkamer is dus eigenlijk redelijk goedkoop te realiseren zeker ook omdat het erg populair is en daarbij dus veelvuldig op marktplaats terug is te vinden. Met een beetje zoeken heb je dus een babykamer voor een zacht prijsje.

Babykamer ideeen

Heb jij een kamer waar je trots op bent en wil je deze op onze site showen? Mail dan je foto’s naar [email protected] en wij belonen je met een goodiebag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *