Muurkalender maken

Muurkalender maken

Muurkalender maken

Het nieuwe jaar is net gestart. Een handig zelf maak idee voor dit weekend is het maken van deze muurkalender. Een mooie start om dit jaar opgeruimd te beginnen en georganiseerd te beginnen. Perfect om al die interieurbeursen, uitstapjes met vriendinnen en zakelijke afspraken overzichtelijk mee in te plannen. Voor een laag budget wonen met dit zelfmaakidee.

Het enige wat je nodig hebt om deze kalender te maken is schoolbordverf, een verfroller en tape. En natuurlijk de handig omschrijving van Stylizmo, waar je naast dit zelf maak idee nog veel meer inspiratie op doet voor het inrichten van je huis. En als je de foto’s op haar blog bekijkt ziet het er ook nog eens erg makkelijk uit om te doen.

Een muurkalender zoals deze kan je aanpassen aan elke formaat muur. Dat is ook de reden waar Nina de muurkalender zelf gemaakt heeft en hem niet als muursticker gekocht heeft. Zij heeft een kleine muur dus de kalender moet daarop worden aangepast. Het leuke is natuurlijk dat het ook andersom werkt. Heb jij juist een grote muur of wil je deze muurkalender in je kantoor dan kan je hem extreem groot maken.

Nog meer budget wonen ideeen/DIY’s om creatief en goedkoop waarmee je je huis kan inrichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *