Zelf een houten bankje maken

Terwijl ik deze blog schrijf (donderdagmiddag 21 april) zit ik heerlijk in het zonnetje. We hebben vandaag een mooie dag. De zon schijnt en als je uit de wind zit is het zelfs warm.

Tuinstoelen

Ik zit op een tuinstoel welke hoort bij ons tuinset maar het liefst zou ik nu voor aan de straat zitten zodat ik contact heb met de kinderen die buiten op de straat aan het fietsen zijn en gezellig met de buurvrouwen kan kletsen. Daarom zou ik graag een tuinbankje in onze voortuin willen.

Bankje zelfmaken

Op internet kwam ik dit bankje tegen welke je zelf kan maken. En je maakt niet alleen een bankje je kan er ook een paar leuke bloembakken bijmaken waardoor het meteen gezellig oogt ook als je er niet op zit.

De foto komt van Diyandmag maar helaas staat daar geen werkbeschrijving bij. Maar als je een beetje handig bent dan kan je zelf aan de slag met deze bank. Laat planken op maat zagen of ga zelf aan de slag met de planken.

Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om er een hoekbankje van te maken. Een handige Harry weet wel hoe hij dit kan fiksen.

Mocht je blank hout niet leuk vinden dan kan je hem verven. Persoonlijk zou ik hem grijs verven.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *