Knuffel Uil

Knuffel Uil

Zelfgemaakt = Mietje? !

De laatste tijd worden er nogal wat baby’s geboren en verwacht in mijn nabije omgeving. Dus opzoek naar originele cadeautjes! De HEMA valt altijd goed in de smaak, maar daar halen meer mensen hun cadeautje vandaan…  Mmmh, internet. Lekker makkelijk, lui op de bank op zoek naar hét cadeautje.

En al ‘surfend’ kwam ik terecht op www.metdehand.nl. Een mooie site waar iedereen zelfgemaakte woonaccessoires,  kraamcadeautjes, sieraden, schilderijen en andere unieke producten kan verkopen. Gegarandeerd dat je hier een super origineel item kunt scoren. Je kunt zelfs zien of het door jou gekozen artikel duurzaam gemaakt is. Veel plezier met neuzen!

Vanaf deze maand mag ik (Lotte, 30 getrouwd en reservemama van Cas, 6) maandelijks ‘bloggen’ voor www.interieurinspiratie.nl. Graag deel ik met jullie originele, maar bovenal duurzame sites en creatieve ideeën op het gebied van kraamcadeautjes en babykamers.  Dit in combinatie met een persoonlijke noot…

Ik ben  een grote voorstander van duurzame cadeautjes. Cadeautjes van natuurlijke materialen, 2e hands of zelfgemaakt. Deze keer kwam ik uit op ‘zelfgemaakt’. Het moest een babyknuffel worden. Een uiltje. Overal zie je leuke, lieve uiltjes en die hebben mij geïnspireerd tot ‘Knuffel Uil’. Aan de keukentafel druk aan het patroontekenen, stofjes uitzoeken en knippen. Cas zit er gezellig bij te kletsen.

Ik knip een vleugel uit. ‘Doet dat de uil niet zeer?’vraagt ie. ‘Nee’, zeg ik, ‘de uil voelt niks. De uil moet nog gemaakt worden.’ ‘Dan is de uil een mietje.’ is de conclusie van meneer wijsneus. ‘ Huh??’. ‘Ja, want mietjes worden niet geboren, mietjes worden gemaakt.’  Daar zit je dan, als opvoeder met je mond vol tanden. Maar ja, van deze kant had ik het nog nooit bekeken.  Knuffel Uil is een mietje.

Je kunt Knuffel Uil en andere Creatieve Cadeautjes bekijken en bestellen via www.facebook.com/creatiefcadeautje

knuffel uil

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *