Klassiek grijs roze Babykamer

Klassiek grijs roze babykamer

Deze klassiek grijs roze babykamer heeft een simpele basis namelijk neutrale witte meubelen.

Geen ledikantje of commode met tierlantijntjes maar gewoon strak normaal waardoor er vele toepassingen zijn met deze witte babykamermeubelen.

De kleurstelling op de muur is erg gewaagd voor een babykamer. De muren zijn donkergrijs geverfd en in deze babykamer kan dat heel erg goed. Dit komt voornamelijk door het grote raam in deze roze babykamer welke ook nog eens helemaal doorloopt tot aan de grond. Door het grote raam komt er veel licht binnen en omdat hij helemaal doorloopt tot aan de grond komt er ook veel licht op de grond wat de kamer groter en lichter doet lijken.

Het voordeel van deze donkergrijze muren dat hij aan de andere kant weer juist zorgt voor een intiemere sfeer. Voor een babykamer is de kamer redelijk groot en juist door met een donker kleur aan de wand te werken verklein je de ruimte. Door dit weer te combineren met de kleur roze en de witte meubelen maak je de babykamer wel weer gezellig en niet al te donker.

Bij de overgang naar een peuterkamer zou ik wel de muren weer een meer lichtere kleur geven. Hoe ouder de kinderen worden hoe meer spullen er in de kamer komen en licht zorgt dan juist weer voor overzicht en een ruimtelijk effect. Maar voor nu denk ik dat kleine Lotte heerlijk slaapt in haar grijs roze babykamer.

Meer meiden babykamer ideeën:

Bonte meidenkamer

Roze babykamer

Meisjes babykamer

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *