Babykamer

Muursticker in de babykamer.

In een babykamer kan je al snel een leuke sfeer creeren met een muursticker. 

Er zijn verschillende soorten muurstickers verkrijgbaar. Zo zijn er erg veel muurstickers met schattige gedichtjes, teksten van oude kinderliedjes of stoere teksten verkrijgbaar. Of je nu een landelijk babykamer of een echte meisjes babykamer hebt je zal zeker een leuke bijpassende muursticker kunnen vinden.

En wil je liever geen hele lap tekst dan kan je er ook voor kiezen om alleen de naam van je baby op de muur te plakken. Bij veel winkeliers kan je voor een naamsticker uit verschillende lettertypen kiezen.

Heb je een muur waar je niet rechtstreeks op kan plakken zoals een muur met een grove structuur of een muur met behang dan kan je er ook voor kiezen om een sticker te plaatsen op een stuk dun hout en hang deze aan je muur. Je kan er dan ook voor kiezen het plaatje hout te verven zodat je een schilderij creëert.

Naast stickers met woorden en teksten zijn er natuurlijk ook verschillende prents en plaatjes te koop. Muurstickers met daarop auto’s beesten, bomen, bloemen, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het aanbod muurstickers is enorm groot en voor elke babykamer is er wel een sticker die past. En heb je een goede winkel dan kan men ook vaak op maat iets voor je maken. Fleur dus snel je kamer op met een muursticker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *