Interview Livv Lifestyle

Intervieuw Livv Lifestyle

1.    Wie is …?  Hi, ik ben Gerrie Frederici, ik ben geboren op Texel in De Koog en na 8 jaar weg geweest te zijn woon ik weer in mijn ouderlijk huis, doordat we het bedrijf over genomen hebben van mijn ouders, we verhuren bungalows op Texel.

Toen ik van de Havo af kwam wist ik niet wat ik moest gaan studeren, dus ben ik maar gaan werken. Eigenlijk weet ik pas sinds een paar jaar wat ik wil, ik ben gek van wonen al jaar en dag en wilde van hobby werk maken, daarom besloot ik een webwinkel te beginnen in Deense /Scandinavische woonaccessoires, dit zijn mooie kleurrijke accessoires die de zintuigen prikkelen en waarmee je makkelijk een feelgood gevoel kan creëren en zo was Livv Lifestyle geboren.

2.    Hoe ben je aan die naam gekomen? Omdat ik al jaren gek ben van Scandinavië, een prachtig land maar het zijn wel voor namelijk de woonaccessoires die het m doen, ik vind het industriële vaak  gecombineerd met kleur helemaal fantastisch, ( zelfs mijn oudste zoon heeft een Scandinavische naam )en nu ook bij het bedenken van de naam voor de webshop begon ik als eerste te zoeken naar een Scandinavische naam.

Zo kwam ik al heel snel bij Liv want dat betekent leven in het Deens en vind de meisjes naam Livv ook zo mooi dus dat was snel bedacht maar wil me ook toeleggen op mooie lerentassen, sjaaltjes etc dus toen was lifestyle er al snel achter geplakt.

3.    Wat verkoop je/ maak je het liefst? Ik verkoop het liefst Deense woonaccessoires, maar ben ook wel heel erg fan van unieke stoere producten, zo heb ik bij toeval doordat een agent van één van mijn Deense merken mij erop wees een fantastisch woonmerk gevonden waar unieke producten geproduceerd worden, er zijn er dan of maar 1 of een paar van, dat is leuk en ook nog eens een super stoer merk.

4.    Waar haal je je inspiratie vandaan? In ben gek van Pinterest en welke.nl daar kom je de mooiste, gekste meest unieke dingen tegen. Als ik op Pinterest heb gezeten bruis ik daarna weer van de ideeën om zelf te gaan maken, maar altijd wel in gegoten in een ander jasje, houd er niet zo van om mensen na te doen wil er altijd wel een andere twist aangeven al ontkom je er natuurlijk niet aan, want eigenlijk doen we natuurlijk elkaar allemaal na.

Verder ben ik gek van de woonboeken, heb dan ook op verschillende een abonnement. En ik struin heel internet af opzoek naar steeds vernieuwende dingen. Ik zou niet weten waar ik zou zijn zonder internet.

banner vj 2013.1 banner-meubelen-house-doctor-online-woonwinkel-livvlifestyle

5.  Welke website geeft jouw inspiratie? Ik haal overal eigenlijk inspiratie vandaan, het is niet één website maar een combinatie van een heel aantal zoals de Deense woonmerken en Scandinavische blogs, Ikea, Loods 5, en natuurlijk Pinterest en Welke.nl.

6.  Welke blog volg jij graag? Ik volg niet echt blogs, sommige kom ik op twitter tegen en dan kijk ik meteen even dat zijn muy-bien-blog.blogspot.nl, lovenordic.blogspot.com ( Scandinavisch ), entermyattic.blogspot.nl ( dit blog inspireert me heel erg en maakt dat ik zin krijg om te gaan freubelen), halloseptember.blogspot.nl, ensuus.blogspot.com, aprilandmay.studio.blogspot.nl, vosgesparis.blogspot.com, houseofc.nl/blog

7.    Hoe ziet jouw eigen woning er uit? Zie je veel van je eigen artikelen terug in je woning? Ik houd niet echt van een bepaalde stijl maar van meerder woonstijlen door elkaar heen maar dan wel bij elkaar passend, eclectisch wordt dit genoemd. Waar ik helemaal blij van word is iets oud met iets nieuws combineren, of iets ouds hergebruiken op een andere manier. Dit maakt je huis ook uniek vind ik.

8.    Wat is je favoriete plek in huis? Met stip op nummer 1 is dat echt wel de woonkamer, vooral omdat je daar met het gezin kan zijn en toch allemaal je eigen ding kan doen, de een kijkt tv en de ander loungt op ons daybed en leest een boek. Gezelligheid vind ik echt heel belangrijk, mijn man en ik hebben samen 3 bedrijven dus er wordt veel gewerkt dus de tijd die overblijft moet wel echt quality time zijn.

banner vj 2013.2 banner vj 2013

9.    Op welk item in jouw huis was je op slag verliefd? De klok in de woonkamer gemaakt door mijn man id echt wel een van de favorieten in ons huis, je kunt m zien op één van de foto’s die ik heb bijgesloten. Maar ook het daybed van de House Doctor is favoriet. Ik kan nooit 1 keuze maken zijn altijd meerdere dingen bij elkaar waar ik heel gelukkig van word.

10.    Als ik je nu geld zou geven, voor welk item voor je interieur zou jij dan nu naar de winkel rennen? Ik zou heel hard rennen naar de fabriek van Piet Hein Eek, daar heb ik ooit in een woonboek eens een ronde grote tafel gezien, te mooi gewoon maar er hangt ook een mooi prijsje aan. Maar goed ik ben in de afgelopen 20 jaar dat ik op mezelf woon al aan mijn 6e eettafel toe, dus eigenlijk ben ik het niet eens waard, ik ben nogal veranderlijk.

Ik heb nu een bank staan die al 7 jaar oud is, dat is voor mij echt een hele prestatie.

11.   Waar koop jij het liefste je woonaccessoires en meubels? Voorheen toen ik zelf nog geen woonwinkel had scharrelde ik het hele internet af opzoek naar leuke, nieuwe webwinkels met Scandinavische woonaccessoires. Maar nu koop ik zelf in bij een heel aantal leuke Scandinavische merken als House Doctor, Bloomingville, Au Maison, Hübsch, La Finesse etc dus is het wel heel aantrekkelijk om dingen uit de winkel te nemen. Maar zoals ik al zei ben ik heel veranderlijk dus wil ik soms ook wel wat nieuws dat ik zelf niet in de collectie heb, ik heb veel contact op twitter dus soms doe ik bij een collega tweep een aankoop. Dan ben ik zo blij als een klein kind.

12.   Wie wil jij graag met Interieur Inspiratie aan tafel? Sinds ik in dit wereldje zit heb ik een heel aantal leuke en lieve woonminded mensen ontmoet, het is moeilijk een keuze te maken, maar goed het moet en ik kies dan voor Anneke van het blog muy-bien-blog.blogspot.com.

Interview Livv Lifestyle

Interview Livv Lifestyle

Interview Livv Lifestyle

About Author

You May Also Like

2 comments

Anneke says:

Wat super leuk om bij je binnen te mogen kijken!
Wat een gaaf huis en mooie meubels heb je, daar word je blij van!
Dank je wel voor het noemen van mijn blog en ik neem het stokje heel graag van je over!

Suzanne says:

Hi wat een leuk interview met Gerrie!! En wat lief dat je me noemt!

Groetjes,
Suus

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *