Kinderkamer inspiratie legerkamer

Kinderkamer inspiratie Legerkamer

Met de komst van het industrieel wonen is het tegenwoordig nog leuker om een legerkamer voor je zoon of stoere dochter te maken. Naast alle leger spullen die nog steeds makkelijk verkrijgbaar zijn kan je ze nu combineren met prachtige ijzeren kastjes, draadmandjes en  accessoires gemaakt op basis of met gebruik van legerartikelen.

Hoe stoer is het om een lamp te hebben welke gemaakt is van een oude munitiekist of nog gaver een bed gemaakt van oude legerkisten. Door het vele handwerk en maatwerk van tegenwoordig is dit allemaal mogelijk.

Deze meubels kan je goed combineren met een dekbedovertrek in legerdesign of een behang van camouflagevlekken. Of behang uit de stoerder collectie van Onszelf.com

Legermuseum en/of een dump bezoeken

Wil je kinderkamer inspiratie opdoen voor een legerkamer ga dan met je kind eens langs bij een dump of bezoek een van de legermusea in Nederland. Kleine dingen kunnen een inspiratie zijn. Daarbij hebben ze in het leger vaak bijzonder manieren om hun museumstukken te tonen. Want waarom zou je een leger kist neerzetten op de grond. Hang hem op en gebruik hem als hangkastje.

Online artikelen legerkamer kopen

Wil je online opzoek naar bijzonder legeritems neem dan eens een kijkje op de site van KLBR//22. Zij verkopen vele industriele artikelen welke goed combineren met een legerkamer. Ook verkopen zij stoer verlichting gemaakt va Amerikaanse munitiekisten. Of wat dacht je van combitex , de winkel waar ze echt super gave legerbedden verkopen. Bedden maar ook kasten gemaakt van oude legerkisten.

Een leuk item om toe te voegen aan je legerkamer is de poef van HK living, o.a. verkrijgbaar bij Lil maar ook bij blikken en blozen vindt je leuke accessoires die goed passen bij een legerkamer. Zo verkopen zij erg stoer hanglampen maar ook muurstickers met vliegtuigen voor op de wand en gave stoer metalen opbergbakken voor het al het speelgoed.

kinderkamer inspiratie legerkamer

 

Kast verkrijgbaar bij Combitex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *