Interview Coosje

Interview Coosje

1.    Wie is …? Wie is Stephanie Koster? Mijn naam is Stephanie Koster, 39 jaar oud, getrouwd met Addy en moeder van 3 zoons, Sem 12, Beer 8 en Jack 6.

Wat doe je in het dagelijks leven?
 In dagelijks leven run ik sinds kort een webshop genaamd Coos-je. Deze shop verkoopt interieur en lifestyle producten geïnspireerd op Scandinavisch wonen. Ik verkoop hoofdzakelijk Zweedse en Deense merken zoals o.a. By Nord, OYOY, Ylva Skarp, Fine Little day en Tine K Home.

2.    Hoe ben je aan die naam gekomen? Coos is mijn bijnaam vanaf kleins af aan.

3.    Wat verkoop je/ maak je het liefst? Scandinavische woon en lifestyle producten. Onder andere:

paperbag-210x210 bb3_550-210x210

4.    Waar haal je je inspiratie vandaan? Uit tijdschriften, Pinterest en blogs.

5.  Welke website geeft jouw inspiratie? Meerdere, uiteraard heb ik wel mijn voorkeur. Hoofdzakelijk zijn het wel Scandinavische blogs en sites. Heb ook een paar Franse favorieten. Het voorbeeld voor mijn eigen site was http://www.hviit.no/

stephanie-koster-interieurcoosje-woninginrichting3

6.  Welke blog volg jij graag? Enkele voorbeelden :

7.    Hoe ziet jouw eigen woning er uit? Zie je veel van je eigen artikelen terug in je woning? Licht, minimalistisch, Scandinavisch met een eigen draai. Op dit moment zie je nog niet heel veel producten uit mijn eigen winkel terug in mijn huis omdat ik vind dat dat niet kan. Ik moet mezelf kunnen verantwoorden. Overigens zou ik het wel heel graag doen!

8.    Wat is je favoriete plek in huis? Onze woonkamer, hij is licht en groot. Overigens is het ook mijn grootste struikelblok in huis! Alle meubels hebben alle kanten van de kamer al gezien. Het staat nooit naar mijn zin.

9.    Op welk item in jouw huis was je op slag verliefd? Op de industriele lampen die boven onze eettafel hangen sinds kort.

woonkamer industriele hanglamp

10.    Als ik je nu geld zou geven, voor welk item voor je interieur zou jij dan nu naar de winkel rennen? Heb je even? mijn wishlist is zo lang. Maar het allerliefste zou ik de grote zig zag lamp van Jielde willen hebben.

11.   Waar koop jij het liefste je woonaccessoires en meubels? In verschillende winkels online en je hebt veel leuke winkels in Amsterdam o.a. Friday next. en Maison NL

12.   Wie wil jij graag met Interieur Inspiratie aan tafel? Aggy van Aggy’s Lifestyle http://www.aggyslifestyle.blogspot.nl/

kinderkamer

 

Nog meer producten uit de webshop http://www.coos-je.nl/:

Ylva_Skarp_curiosity_2-671-210x210 opbergbox-SB-210x210

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *