Interview Goed in Stijl

Interview Goed in Stijl

1.    Wie is …? Goed in Stijl= Sandra Tirrito,  45 jaar, woonachtig Koog aan de Zaan, samenwonend en 1 zoon van 7 jaar

2.    Hoe ben je aan die naam gekomen? Ik lag in bed en de naam kwam in me op..wilde wel iets met Goed (goederen). Vond de naam zelf nogal geniaal en de volgende dag naam gecheckt bij handelsregister en domeinnaam geclaimed. Vond het verbazingwekkend dat de naam nog niet gebruikt was. Goed staat voor goederen en gewoon voor iets goeds

3.    Wat verkoop je/ maak je het liefst? Ik verkoop brocante, industriële en gerestylde meubels. Daarnaast woonaccessoires van o.a. Bloomingville, House Doctor en binnenkort Nordal. Ik schilder het liefst de lelijkste kasten/meubels om ze te transformeren in iets moois, zodat men ze weer wil

4.    Waar haal je je inspiratie vandaan? blogs, reizen, tijdschriften, mode

5.  Welke website geeft jouw inspiratie? Pinterest op nummer 1! (ook heel veel blogs wereldwijd, maar met Pinterest is het makkelijker bijhouden waar je wat gezien hebt)

6.  Welke blog volg jij graag? http://knackstudios.com/ (vanaf het moment dat ik begon met schilderen, was dit mijn grote voorbeeld: iemand die van meubels schilderen haar werk had gemaakt. Maar ook haar stijl spreekt mij enorm aan)

7.    Hoe ziet jouw eigen woning er uit? Zie je veel van je eigen artikelen terug in je woning? Wij hebben jaren 30 woning en van binnen is het interieur vrij modern, sober. Eind november komt er een betonlook vloer in. Af en toe kan ik geen afstand doen van een item dat ik gevonden heb voor mijn winkel en deze blijft dan ook in huis. Als ik er weer genoeg van heb, dan schuif ik het door naar de winkel.

8.    Wat is je favoriete plek in huis? De grote eettafel , daar zit ik heerlijk achter mijn laptop met mijn koffie verkeerd. Ik kijk dan de tuin in, maar kan ook de woonkamer inkijken.

9.    Op welk item in jouw huis was je op slag verliefd? De eettafel

10.    Als ik je nu geld zou geven, voor welk item voor je interieur zou jij dan nu naar de winkel rennen? Een nieuwe keuken…of een nieuwe bank/zithoek

11.   Waar koop jij het liefste je woonaccessoires en meubels? In de kringloop, webshops, interieurzaken en in leuke kleine winkeltjes (net zoals die van mij;)

12.   Wie wil jij graag met Interieur Inspiratie aan tafel? Aan wie geef jij de pen door? Murielle van KLBR/22

Nieuwsgierig naar de winkel van Sandra, neem dan een kijkje op Goed in Stijl

Goed in Stijl

Goed in Stijl

 

About Author

You May Also Like

1 comment

Pietrik Elzinga - Postma says:

Leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *