Interieur Inspiratie bezoekt Lost en Found

Interieur Inspiratie bezoekt:

Enige tijd geleden heb ik een bezoek gebracht aan de winkel Lost en Found in mijn woonplaats Zeist. Een winkel die je van buiten al aantrekt door de gezellig uitstraling. De etalage straalt meteen de sfeer van de winkel uit en trekt je als ware naar binnen.

Deze niet al te grote maar wel super gezellige woonwinkel in Zeist verkoopt brocante meubels, woonaccessoires en verlichting met een frans tintje. Even lijk je je in Frankijk te wanen. Wel brocant maar niet met het standaard wit, de roosjes en tierlantijnen. Merken als Madam Stolz en By Molle worden bij Lost en Found verkocht.

De winkel is erg inspirerend ingericht. Vele kleine gestylde hoekjes, leuke wanddecoratie en een gezellig achtergrond muziekje laten je als thuis voelen. Ik ben persoonlijk helemaal gevallen voor de fantastische grote glazen stolpen. Ook de verlichting die bij Lost en Found verkocht wordt mag best bij ons in de woning worden opgehangen.

Anne laat zien dat ze een goed gevoel heeft voor interieurstyling. Haar assortiment heeft ze perfect uitgestald waarmee ze haar bezoekers gelijk een goed beeld van de mogelijkheden van het stuk geeft.

Naast de winkel is het ook mogelijk om een persoonlijk interieuradvies te laten opstellen.Kortom een winkel vol persoonlijke aandacht voor echte interieurfanaten.

 

2 thoughts on “Interieur Inspiratie bezoekt Lost en Found

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.