huis inrichten

Je kinderkamer inrichten met kleur: Geel

Je kinderkamer inrichten met kleur: Geel

Laatst hebben we al een heel artikel geschreven over je huis inrichten met de kleur geel: Geel in je interieur Maar ook in de kinderkamer is geel een perfecte kleur. 

Kinderen zijn dol op kleur. Ze zijn vooral dol op harde en vrolijke kleuren. Geel is natuurlijk de perfecte kleur hiervoor. Je kan er ook vele kanten mee op.

Wil je echt er uitspringen en je kind elke dag weer wakker laten worden in een vrolijke kamer maak dan een muur geel. Niets is vrolijker en zonniger dan een gehele muur in de kleur geel. Het is een perfect uitgangspunt om te combineren met andere kleuren. Of heel kleurrijk gecombineerd met kleuren als blauw, rood en groen. Maar je kan het ook iets subtieler combineren met wit, grijs en zwart.

Vindt je een hele muur te veel van het goed verf dan een of meerder meubels geel. Je hebt dan wel het zonnig effect maar de kleur heeft nog niet de overhand. Door te werken met een grijze wand mat je het felle effect van de kleur geel iets wat weg. Daarbij kan je door een grijze wand makkelijker je gele meubelstuk combineren met andere kleuren.

Wat je ook kiest je kan je kinderkamer verder inrichten met leuke gele accessoires. Probeer verschillende tinten geel te gebruiken voor een wisselend effect.En overweeg eens iets grappigs toe te voegen in de kinderkamer. Zoals op de foto het stoeltje aan de muur waarop men een lampje heeft geplaatst. Hang iets grappig op aan de wand. Maak een slinger van playmobile poppetjes. Leef je uit met je creativiteit en vraag vooral aan je kind om mee te denken want het is tenslotte zijn/haar kamer.

Huis inrichten

De foto is overigens van de site The Woodsfolk. Wil je nog meer kleur inspiratie dan is deze site zeker de moeite waard. Een site vol prachtige interieurfoto’s waarbij men net als bij deze foto (de lampjes op de kleine stoeltjes aan de muur) vaker kleine grapjes in het interieur laat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *