Je huis inrichten met je eigen inspiratiewanddoek

Je huis inrichten met je eigen inspiratiewanddoek

Speciaal voor interieurinspiratie deel ik mijn DIY voor het maken van je eigen inspiratiewanddoek. Deze DIY is makkelijk en voordelig! Ik vind wanddecoratie belangrijk en ook lastig. Er is van alles op de markt maar het past niet altijd bij mijn stijl. Daarom besloot ik om zelf iets te maken. Deze DIY lijkt op de wanddoeken van Sukha die ik geweldig vind. Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven door het maken van mijn eigen gedichten. Ik kijk er elke dag met voldoening naar. Het zijn teksten die uit mij komen en authentiek zijn. Zo maak je je eigen authentieke wanddecoratie. Tijden veranderen en zo ook teksten die aanspreken. Als de tekst niet meer past maak ik gewoon weer een nieuwe.

Ik heb 2 doeken gemaakt die bij elkaar niet meer dan 10,- zijn. Dat scheelt dus honderden euro’s. Wil je zelf ook zo’n leuke wandtekst op doek? Dan heb je nodig:

  1. Bamboestokken Gamma (3x 1,80) 1,99
  2. Lap katoen: 2 meter 10,-
  3. 1 tube acryl voor 2,75
  4. Kwasten 1,99

Met deze spullen kan ik wel 6 doeken maken. Ik vond twee doeken voldoende.

inspiratiedoekvoorbereiding

  • Bedenk je eigen gedicht.
  • Beslis hoe groot het doek moet worden. Meet het af en scheur de stof doormidden. Scheuren gaat makkelijk met katoen en geeft een stoere mediterraanse look.
  • Leg een groot stuk karton op de vloer en leg je doek erop. Oefen even op een voorbeeldstukje.
  • En dan schilderen maar! Niet te netjes, dat maakt het juist leuk.
  • Laten drogen. Bamboestokje eraan plakken met lijm en ophangen.

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt en aan de slag kunt. Laat je me via http://www.aestheticyou.nl/2013/03/diy-je-eigen-inspiratiewanddoek.html weten of het is gelukt?

inspiratiedoekcollage2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *