Hoe maak je een fotowand

hoe maak je een fotowand

Hoe maak je een fotowand?

Het ziet er prachtig uit en het lijkt zo simpel. De fotowand die je bij mensen,  hotels of restaurants aan de muur ziet hangen. Net alsof het vanzelf zo ontstaan is. Eerst hing er een en steeds is er een toegevoegd waardoor dat mooie resultaat ontstaan is. Alsof op een zaterdagmiddag men wat foto’s en spijkers heeft gepakt en het zo allemaal hebben opgehangen.

Iedereen die ooit zo dacht is al snel tot de conclusie gekomen dat het niet zo werkt. Het is een kwestie van meten is weten. En met bovenstaande tekening gaat dat meten en weten een stuk makkelijker.

Fotowand boven de trap

Deze layout geeft je snel een goed overzicht van hoe je te werk moet gaan. Verschillende settings met diverse maten fotolijsten. Zelfs voor die prachtige fotowand boven de trap zit er een stappenplan in. Verkeerd meten of zomaar op een zaterdagmiddag even een spijkertje slaan zit er niet meer in. Bewaar deze omschrijving goed en iedereen zal vol verbazing naar je fotowand komen kijken, en niet verder vertellen hoe je te werk bent gegaan. Gewoon stoer opscheppen over jouw stoere timmermansoog/vakwerk!

Fotobron: http://www.picklee.com/2012/02/16/photo-walls/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *