Vandaag is …..

Glazen stolp

Als iets je heel dierbaar is of erg bijzonder is zet je dit niet zomaar even neer. Dat soort items verdienen een bijzonder plekje. Bescherm ze tegen invloeden van buitenaf maar laat ze toch zichtbaar. Stel ze tentoon in een prachtige glazen stolp.

Door ze te beschermen kunnen dierbare of bijzondere items neergezet worden in je interieur. Dit geeft je de mogelijkheid om te pronken met dat zelfgemaakte beeldje, die gedroogd bloem met een bijzondere herinnering of dat muntstuk die je van je vader of opa hebt gekregen.

Verkrijgbaar bij Coen van Dijk tuinplanten

Wil je glazen stolpen nog meer doorvoeren in je interieur inrichting kijk dan ook eens naar deze interieurvideo over het gebruik van stolpen in het interieur Tijdens de beurs trendz heb ik ook erg mooie toepassingen gezien met stolpen. Voornamelijk werden deze gebruikt om opgezette vlinders in te tonen. Door het glas werden deze beschermd en zo wordt enigszins voorkomen dat de prachtige kleuren vervallen.

Ook voor kinderen is het erg leuk als hun normale dagelijks knutselwerken op deze manier tentoongesteld worden. Het geeft het knutselwerkje een speciaal plekje. Nog leuker is het als je een keer in de zoveel tijd er meerdere met knutselwerken naast elkaar zet zodat er een echte tentoonstelling ontstaat. Je kind kan dan familieleden uitnodigen om te komen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *