Vandaag is …..

Jongenskamer inspiratie

Dit bed is ideaal. Een bed met zoveel verschillende opstellingsmogelijkheden. Wat een briljant ontwerp!!

Door zijn verschillende toepassingen is dit bed aan elke kinderkamer aan te passen. En groeit het ook mee met de jaren. Als basisschool leerling is een hoogslaper met daaronder kastruimte ideaal voor het opbergen van je speelgoed en boeken. Je hebt nog niet veel huiswerk dus je kamer gebruik je voornamelijk om met je vriendjes in te spelen.

Wordt je ouder dan zal je kamer meer een plek worden waar je je terugtrekt om je huiswerk te maken en te relaxen met vrienden en vriendinnen. Een laag bed met daarachter de ruimte voor je spullen is dan beter op zijn plaats dan een hoog slaper. Het is toch makkelijk om met zijn allen op een laag bed te chillen dan iedereen boven in.

Opbergruimte

Ook de handige ophang mogelijkheid van de grote bakken aan de zijkant van het bed geven dit bed een voordeel tegen over andere hoogslapers of bedden. Boeken, I-pad, en knuffels kunnen hier in bewaard worden maar zijn toch binnen handbereik.

Het bed is verkrijgbaar bij Pilat Pilat Zeker een bezoekje waard als je fan ben van duurzame materialen en bijzonder design.

Meer ideeen voor je interieur inrichting:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *