Geborduurd hert

Geborduurd hert

Na mijn 1e borduur ervaring op de Design beurs van Dawanda heb ik de smaak te pakken en had ik meteen inspiratie voor de kerst. Mijn kerst 2013 start dus met een eigen verzonden zelfmaakidee.

En het leuke is dit hert is makkelijk en snel te maken. Daarbij zijn de kosten ook nog eens erg laag want voor nog geen 3,- was ik klaar, dat is nog eens budget wonen. Alles bij de Action vandaan. In mijn video leg ik uit hoe ik dit hertje voor kerst heb gemaakt. Meer dan een canvasdoek, draad, een mooie tekening, een naald en een klein uurtje tijd heb je niet nodig. Ik heb gekozen voor zwart draad maar je kiest natuurlijk de kleur die bij jouw en je interieur past.

Nu heb ik een hertje gemaakt maar dit zelfmaakidee/DIY is voor veel meer dingen toepasbaar. Voor de kerst zou je ook een kerstbal of kerstboom kunnen maken. Maar ook een sneeuwpop is op deze manier te maken

En wil je buiten de feestdagen om een geborduurd canvasdoek maken dan zijn er legio aan mogelijkheden. Hartjes met valentijn, kadeautje met verjaardagen of een huisje voor mensen die net op zich zelf zijn gaan wonen of verhuisd zijn.

geborduurd hert

geborduurd hert

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *