brabantia

Prullenbakken Anno 2013

Prullenbakken Anno 2013: het is bijna zonde je vuilnis er in te gooien.

De prullenbak in 2013 is niet zomaar meer een gebruiksvoorwerp. Het is een waar accessoire voor je interieur. Prullenbakken zijn inmiddels verkrijgbaar in mooie eigentijdse designs en vormen en met exclusieve technieken. Die de prullenbak nog hygiënischer en eenvoudiger in gebruik maken. Er zijn inmiddels zelfs geurtjes verkrijgbaar die je prullenbak een lekker geurtje geven. Het lijkt toch bijna zonde te worden iets weg te gooien. Je prullenbak hoeft daarom ook zeker niet meer in het keukenkastje verstopt te worden. Hij mag er zijn!

Vooral mooi zijn de design prullenbakken die veel producenten inmiddels maken zijn vaak al een ware eyecatcher. Van retro designs met toffe patronen, tot prullenbakken met de allernieuwste technieken, zoals Touch bins, Push bins en Slide bins.  Ze kunnen bijna alles tegenwoordig. Grootste bijkomende voordeel is toch ook wel de vooruitgang in hygiëne. De nieuwe technieken maken het eenvoudiger de prullenbakken te legen en zorgen ervoor dat er minder snel schimmels ontstaan. Voorwaarde blijft natuurlijk dat je de vuilniszak er juist in doet, maar dat wordt dan weer makkelijk en hygiënisch gemaakt.

Bye bye vieze luchtjes

Laten we eerlijk zijn, prullenbakken ruiken vaak niet echt fris. Vooral de prullenbak in de keuken kan flink stinken. Denk bijvoorbeeld maar eens terug aan dat bakje waar de tonijn in zat dat je er in hebt gegooid… vorige week. Vooral mensen die alleen wonen en dus weinig vuilnis maken hebben hier last van. Hier is daarom inmiddels ook een fantastische oplossing op gevonden, in plaats van handige schoonmaaktips. Geurzakjes voor in de vuilniszak. Nooit meer die stank ruiken in de keuken.

Top afvalbakken

We hebben even verder gezocht en een paar toppers gevonden, die je helpen een bepaalde stijl door te voeren in je gehele interieur. Ben je op zoek naar een accessoire voor je al industrieel ingerichte keuken, slaapkamer, kantoor of een geheel andere ruimte waar je iets wil veranderen, dan kun je er voor kiezen dit te doen met een kekke retro prullenbak. Of ben je een kinderkamer aan het inrichten dan kun je ook leuke prullenbakken in de vorm van dieren of draken kiezen. Vergeet niet, de prullenbak mag er zijn en nu niet bang zijn om er ook daadwerkelijk iets in te gooien.

brabantia

 

brabantia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *