fotolijst voor meerdere foto's

7 x de leukste fotolijst voor meerdere foto’s

Hoeveel foto’s heb jij in je huis hangen? Heb je ze los of heb je een fotolijst voor meerdere foto’s? In dit artikel hebben we de leukste collagelijsten voor je op een rijtje gezet. Zo kan je al je mooiste foto’s verzamelen en een prominente plek in je interieur geven.

Als je erg veel foto’s hebt kan je met deze fotolijsten in elke ruimte van je huis wel een herinnering weergeven. Hang er een in je woonkamer, slaapkamer, hal en zelfs een in je toilet. Iedereen is dol op foto’s. Jij hebt er leuke herinneringen aan en je bezoek kan zien hoe jij bent, hoe je familie er uitziet en waar je eventueel al naar toe gereisd bent.

Fotolijst scheef op te hangen

In deze lijst kan je vijf foto’s ophangen. Deze lijst heeft ten opzichte van alle andere lijsten iets bijzonders. Hij kan namelijk ook erg goed gebruikt worden in het trappengat. Je kan hem ook namelijk schuin ophangen.

Deze fotolijst voor meerdere foto’s vind ik heel erg goed passen bij een industrieel of minimalisch interieur. Door de dunne lijnen straalt de fotolijst rust uit.

De lijst is overigens ook in wit en chroom verkrijgbaar.

Deze fotolijst is te koop bij Fonq.

Fotolijst verzameling

Deze lijst biedt ruimte aan 18 foto’s. Je kan hier dus een hele vakantie of bruiloft in kwijt. Met die 18 foto’s hebben mensen meteen een goed beeld van de herinnering die je hier weer wilt geven.

De fotolijst voor meerdere foto’s kan geplaatst worden boven de bank maar ook boven je bed. En persoonlijk vind ik het altijd erg leuk als er een verzameling foto’s bij iemand op het toilet hangt. Kan je namelijk stiekem op je gemak kijken.

Wil je liever een zwarte lijst? Dat kan ook.

Deze lijst is te koop bij Bol.com.

Fotolijst buiten de kaders

Hou je er van om met bijzondere vormen te werken. Hoeft alles voor jou niet binnen de standaardkaders? Dan is deze fotolijst voor meerdere foto’s echt iets voor jou.

Je kan hem op verschillende manieren ophangen. Door zijn layout zorgt hij in ieder geval voor een echte blikvanger aan je muur.

De lijsten zijn ook in een houtlook verkrijgbaar.

Deze fotolijst is te koop bij Fonq.

Foto’s op een stokje

Een verzameling foto’s hoeft niet altijd op de wand. Je kan ook een leuke verzameling maken op een kast. Ze zitten dan niet helemaal in een lijstje maar dat maakt het juist makkelijker om te wisselen.

Deze standaard voor meerdere foto’s is bijvoorbeeld een heel erg leuk cadeau voor tieners. Kunnen ze met grote regelmaat foto’s verwijderen en weer toevoegen.

Er kunnen 11 foto’s op geplaatst worden en deze standaard is te koop bij o.a. de Bijenkorf en Fonq.

Fotolijst of the moment

Hoe leuk is deze fotolijst voor meerdere foto’s? Je kan er niet alleen de leukste foto’s in verzamelen, je kan er ook een passende tekst bij zetten. Zo kan je de vakantie gelijk in 1 lijst doen met daarbij het land en de datum.

Maar het is ook een leuk cadeau. Perfect voor als iemand bijvoorbeeld met pensioen gaat. Dan verzamel je alle foto’s en zet je de begin en einddatum van zijn/haar carrier in het midden.

De lijst is te koop bij Bol.com.

De ronde fotolijst

Een fotolijst hoeft niet altijd recht te zijn. Vierkanten en rechthoeken zien we al genoeg.

Deze ronde fotolijst heeft ruimte voor 9 foto’s. Wil je echt iets bijzonders, hang dan twee of drie van deze ronde lijsten naast elkaar.

De ronde fotolijst is te koop bij o.a. Fonq.

fotolijst voor meerdere foto's

Landelijke fotolijst

De meeste van de tot nu toe getoonde lijsten hadden een modern karakter. We hebben ook een leuke fotolijst voor meerdere foto’s gevonden met een klassiek karakter. Deze past dan ook erg goed in de landelijke woonstijl.

De tekst Family in het midden geeft meteen een warm gevoel.

Deze fotolijst is te koop bij Bol.com.

Een fotolijst voor meerdere foto’s is ook erg leuk om cadeau te geven. Je kan hem leeg geven zodat de persoon hem zelf nog kan vullen maar hoe leuk is het als je al mooie foto’s in doet. Geef jij een fotolijst voor meerdere foto’s aan je vriendin dan kan je jullie mooiste herinneringen er alvast in plaatsen.

Of maak bekend dat je zwanger bent. Doe een foto van de echo in een van de lijstje, plaats in een ander lijstje de uitgerekende datum en vul de lijst verder aan met mooie quotes. Ik denk dat elke opa en oma hier blij van wordt.

Laat voor een vrijgezellenfeest elke vriend of vriendin een foto in de lijst doen en maak op deze manier een dierbare herinnering.

Wil je overigens liever met losse foto’s werken en daar een mooie wand van maken? Wij hebben de mogelijkheden voor de perfecte fotowand besproken in onze blog: Hoe maak je een fotowand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *