Doe het zelf Feng Shui!

Doe het zelf Feng Shui!

Gaat het thuis regelmatig niet naar je zin? Je inrichting kan mede de oorzaak zijn!

doe het zelf feng shui

De meeste mensen richten zelf hun huis in. Om ons te oriënteren lezen we woonbladen en bekijken we winkels in de stad of online voor de laatste trends, mooie vintage of ‘cradle to cradle’ producten. Soms willen we advies. En dat blijkt dan ineens dé oplossing voor meer problemen dan alleen maar je inrichting;

Zo ontmoette ik Lioba Steinkamp van Balancing Walls. Zij helpt inrichten aan de hand van een woonanalyse volgens de Feng Shui. Een bekende term waar ik nooit zo veel aandacht aan had besteed. De woonanalyse werkt volgens de 5 Elementenleer – de vijf manieren waarop, volgens de leer, de levensenergie beweegt. In huis kan dit je gemoed positief of negatief beïnvloeden.

Dingen komen niet zomaar op je pad, is mijn motto. Alles gebeurt met een reden, dus ook mijn ontmoeting met Lioba. Mijn eigen huis is namelijk niet echt een rustige, harmonieuze omgeving. De kinderen rennen rond met geweertjes, we nemen te weinig tijd om op te ruimen , we hebben vinnige gesprekken wiens schuld dat allemaal is en de hond verliest ongeveer een miljoen haren per dag.

Maar op een zondagmiddag zijn we gaan schuiven met de meubels en zowaar op een relaxte manier. Het resultaat is verbluffend. Er ontstond rust en evenwicht. En het lijkt wel of er iets door mijn huis stroomt!

Ook Feng Shui inrichten? Op 6 juli is er een workshop bij All’interno!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *