Koninklijk slapen

Koninklijk slapen

Vorstelijk slapen is goed voor je. De beste nachtrust krijg je in een opgeruimde slaapkamer, waar het niet te warm is, en waar het rustig is. Maar deze slaapkamer kun je natuurlijk ook nog koninklijk aankleden. Met een hemelbed, bijvoorbeeld. Er zijn voldoende leuke bedden te koop, waarbij je de stellage kunt bekleden met iedere stof die je maar wilt. Voor een echt Koninklijke kamer kies je bijvoorbeeld voor roze, als prinses, met koningsblauw of oranje. Hoe je slaapt ligt er natuurlijk ook aan welke matras je kiest  . Het liefst een goed stevige matras; als je de erwt voelt weet je zeker dat je een prinses bent en koninklijk slaapt!

Koninklijke muurdecoratie

Aan de muur hang je een grote spiegel met een gouden lijst, zodat je ’s ochtends kunt zien hoe je Koninklijke outfit je staat. Voor een echte prinses is ook een kaptafel een must. Dat kan een dressoir zijn met een spiegeltje erop, en waarop je al je sieraden en make-up uitstalt. Voor sieraden zijn er voldoende rekjes te koop waardoor je in één oogopslag ziet welke tiara je vandaag eens op je hoofd zult zetten. Make-up doe je in doosjes of bakjes, netjes gesorteerd.

kaptafel

Dressboy aan de muur

Tevens handig is een dressboy tegen de muur, met daarboven een kleerhanger aan een haak. Aan de hanger hang je de Koninklijke outfit, de rest leg je netjes over de dressboy. Zo kun je rustig vorstelijk slapen op je matras . Nu nog een hofdame die je ’s ochtends komt kleden!

dressboy

Dit artikel is geschreven door Alette Jurgens van Bentum van Welke-matras.nl

Bronnen afbeeldingen:

Dressboy: www.dressboys.nl

Bed: rooms.homedecorbyme.com

Kaptafel: owldesignandcustom.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *