landelijke woonkamer

Binnenkijken bij een landelijke, stoere notariswoning

Binnenkijken bij een landelijke, stoere notariswoning

Niet iedereen heeft een oud herenhuis tot zijn beschikking, maar ook van een nieuwbouwwoning kun je iets gezelligs maken. We wonen aan een invalsweg van het dorp,  met aan de zijkant een groen park met prachtige witte bruggetjes wat voor een fenomenaal uitzicht zorgt.

De indeling konden we helemaal zelf ontwerpen zodat elke woning in deze straat uniek is. Eigenlijk vormt de styling de grootste uitdaging in zo’n woning, inrichtten en fotografie zijn mijn grootste passie dus daar kan ik me helemaal in uitleven.

Bij mijn stijl ga ik voor een stoere stijlvolle aanblik. De kracht van dit interieur ligt bij de aandacht voor natuurlijke materialen en stoffen die bijdragen  aan de rustgevende uitstraling. Ik laat kleuren en materialen herhalen  waardoor de basis rustig blijft. Je interieur wordt namelijk grotendeels bepaald door de verf en de stoffen. Zo hebben we gebruik gemaakt van linnen gordijnen en gladde weer wat stoerdere vouwgordijnen, beide van Kok interieurs uit Putten. Op de bovenverdieping hebben we shutters van Spaland, dat was een lang gekoesterde wens.

Een blikvanger in de woonkamer is de gashaard. Deze is grijs gestuukt met eikenhouten panelen erboven waarachter de tv schuilgaat. De binnenkant van de haard is net zoals vroeger heel diep. Symmetrisch ernaast hebben we van dezelfde materialen een inbouwkast laten maken. Op de muur hebben we een middengrijs gebruikt voor een rustgevende warme uitstraling.

Keuken

Dankzij het eikenhout is de keuken een bijzondere gezellige ruimte waar we de meeste tijd spenderen. De achterkant is zilver metallic geschilderd voor het stoere effect.

Op de vloer ligt een tegel van Refin ardennes noir en om eenheid te verkrijgen ligt deze op de gehele benedenverdieping. Op de bovenverdieping ligt deze tegel ook op de overloop en zo doorlopend naar de badkamer en toilet. In de badkamer staat een badmeubel van Castellini. Verder ligt er op de bovenverdieping een laminaat van Balterio, titanium eik voor een vergrijsde uitstraling en op de zolderverdieping ligt van Parador de wine&fruits rustiek een laminaat dat er uitziet als oude wijnkratjes, stoer en gemakkelijk in het onderhoud.

Brocante meubelen en accessoires

Voor mijn meubels en accessoires struin ik graag antiek en brocante marktjes af. Bijna alle meubels en accessoires zijn oud en zelf opgeknapt, waardoor je huis gaat leven.

Hierbij heb ik de hulp van een vriendin die eigenaresse is bij L&B styling uit Hooglanderveen.

Deze woning staat te koop: funda

7039157_Hoofdfoto-MHKH

 

landelijke woonkamer

 

landelijke woonkamer

 

landelijke eetkamer

 

7039179_80-WK-4

 

7039182_85-WK-5

 

landelijke keuken

 

 

7039175_40-Entree-BG

 

tv kamer

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *