Slimme en fraaie rookmelder

Slimme en fraaie rookmelder

Voormalig Apple topman Tony Fadell heeft een slimme en fraaie rook-en koolmonoxide-melder op de markt gebracht de Nest Protect.

Wat ik een super toevoeging vind is de koppeling met je telefoon. Als je niet thuis bent krijg je een melding op je telefoon dat er mogelijk brand in jouw huis is. Toch wel handig om te weten! Ook als de batterijen bijna op zijn stuurt hij een bericht naar je telefoon.

brandalarm

Mocht de Nest Protect rook of koolmonioxide signaleren dan zal hij eerst rustig gaan praten met een vrouwenstem, voordat hij alarm slaat.

Is het loos alarm dan hoef je alleen maar onder het apparaat te zwaaien, hij weet dan dat er niets aan de hand is en zal stoppen met praten. Als je meerdere Nest Protect apparaten hebt kan je ze via je eigen wifi- netwerk met elkaar laten communiceren. Mocht het alarm afgaan dan zie je op je telefoon in welke ruimte het alarm afgaat. Daarnaast geeft hij als er bijvoorbeeld in de woonkamer rook gedetecteerd wordt en jij ligt te slapen ook een melding in de slaapkamer.

Naamloos

De Nest Protect is te koop via www.Amazon.co.uk voor £109 pond, omgerekend €122 euro. Mocht je een dealer in Nederland weten dan hoor ik het graag.

Bekijk ook het filmpje op youtube

Hartelijke groet,

Charlotte Onvlee

www.iREDESIGN.nl (Ontwerp en verbouwadvies)

www.GoedVerkocht.com (Heb jij jouw huis al verkocht?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *