Zelf een sidetable maken

Zelf een sidetable maken

Wat is er nu leuke dan zelf meubels maken. Er zijn vele meubels die je zelf kan maken. Wij hebben een leuke werkomschrijving voor een industriele sidetable voor je gevonden. 

Stoere Sidetable

Deze stoere sidetable heb je na een ritje aan de bouwmarkt zou gemaakt. En voor de handige onder ons ook nog aan te passen aan elk formaat. Met een paar waterleidingen, pijpen en fittingen gecombineerd met een paar mooie planken heb je deze sidetable zo gemaakt. Het leuke van het zelf maken van deze sidetable is dat hij op verschillende manieren toe te passen is. Je kan hem in verschillende formaten maken, een salontafel, klein bureau, inpaktafel, tv meubel enz. maar je kan hem ook in verschillende kleuren verven. Kortom met deze werkomgschrijving om zelf een sidetable te maken kan je dus alle kanten op. De werkomschrijving kan je gratis downloaden op Cafe Cartolina.

Landelijke sitetable zelf maken

Wil je liever een landelijke sidetable zelfmaken kijk dan eens op http://www.interieurinspiratie.nl/sidetable-zelf-maken/ of voor een sidetable van steigerhout http://www.interieurinspiratie.nl/werkomschrijving-steigerhouten-bank/. De bovenzijde van de stoere sidetable kan je ook combineren met een stoer palletblad zoals in dit zelf maak idee http://www.interieurinspiratie.nl/pallet-tafel-maken/ 

Nog meer bouwtekeningen om zelf meubels te maken: bouwtekening meubels maken

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *