Youtube zelf steigerhoutenbankje maken

Werkomschrijving Steigerhouten bank

Werkomschrijving Steigerhouten bank. In deze korte maar zeer doeltreffende video laat men zien hoe je met een paar simpele stukjes hout een leuk steigerhoutenbankje kan maken.

De werkomschrijving voor een steigerhouten bank zit er niet bij maar een goede timmerman kan naar aanleiding van de film zelf makkelijk de maten bepalen. Ook is deze video een goed uitgangspunt om andere dingen met steigerhout te maken. Als je de maten in iets kort heb je een leuk tafeltje. Of maak gebruik van langere planken aan de zijkant en je hebt een mooie steigerhouten sidetable gemaakt.

Bouwtekening steigerhouten meubelen

Ben je toch op zoek naar een bouwtekening voor het maken van steigerhoutenmeubelen dan kan je kijken op de site van de praxis Hier vindt je niet alleen de werkomschrijving voor stoere steigerhouten buitenmeubelen maar ook een bouwtekening voor een eettafel of  bijzettafel. Ook staat er een bouwtekening voor een steigerhoutenbed.

Wil je zelf een sitetable maken kijk dan eens op  http://www.interieurinspiratie.nl/sidetable-zelf-maken ook compleet met bouwtekening.

Voor het steigerhout zelf raad ik je aan goed rond te kijken op marktplaats. Hier vindt je diverse aanbieders vele met een erg mooi goedkoop prijsje.

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *