Vandaag is …..

Wooninspiratie Tafelen

Nodig jij vaak gezelschappen uit om bij je te komen eten? Bij ons is het vaak een dol boel aan tafel. Is het niet met familie dan is het met de lunch wel met vrienden van de kinderen.

Ik vind het heerlijk om lang aan de eettafel te zitten. Eerst genieten van goede gerechten en dan nog lang natafelen. Kop koffie er bij met een lekker chocolaatje of een goed glas wijn met een smakelijk kaasplank.

Onze tafel is groot genoeg om na te tafelen alleen zitten wij vaak met te weinig stoelen. Een eettafelbank aan tafel is dan een mooie oplossing. het voordeel van een eettafelbank vind ik dat je er meerdere kinderen op kan zetten waardoor de overige stoelen vrij blijven voor de volwassenen.

Deze eetbank past perfect in een landelijk huiskamer maar ook in een industriële woonkamer zou hij niet misstaan.

wooninspiratie

Rofra Home

Bij Rofra Home kan je terecht voor een mooie collectie fauteuilsbanken,stoelenkastentafels en kleinmeubelen in landelijke stijl van uitstekende kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Neem eens een kijkje op de site en onder de button showroom vindt je schitterende inspiratie foto’s voor zowel de eetkamer als de woonkamer. En natuurlijk kan je bij een van de vestigingen natuurlijk de collectie in het echt bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *