Video kerststukje maken

Video kerststukje maken

Op youtube kwam ik dit filmpje tegen waarin met met een simpel bloempotje, een stukje steekschuim, kerstgroen en kerstballen een prachtige kerststukje maakt. Nelleke heeft een heel kanaal vol mooie bloemstukken en in haar video’s laat ze zien hoe makkelijk het is om zelf een bloemstuk te maken, zo ook dit kerststukje.

Nu zijn kerststukjes zo wie zo erg makkelijk te maken. Bezoek een kringloopwinkel en ga helemaal los met alle kerstaccessoires die men op dit moment rijk is. Volgende week ga ik met mijn kinderen er heen. Zij mogen ieder 10 items uitkiezen welke ze weer gaan gebruiken voor een kerststukje voor het bejaardencentrum bij ons achter. De kinderen komen daar regelmatig en worden regelmatig overladen met snoepjes en met een zelfgemaakt kerststukje willen we hen bedanken.

Het leuke in de video is dat door het bloempot te beplakken het dus niet meer uitmaakt welke kleur deze heeft. Met andere woorden kijk in je kast welk pot je al lang niet meer gebruikt en beplak deze met dennenappels. En dit is dan je uitgangspunt voor dit kerststukje.

Vind je de video van Nelleke leuk wordt dan lid van haar kanaal. Zij plaats regelmatig video’s dus op deze manier ben je snel op de hoogte van de allernieuwste.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *