Spray and shine!

Spray and shine!

In de veronderstelling dat ik nog wel een plantenpot in huis had, kocht ik mijn eerste groen in huis sinds tijden. Bij thuiskomst bleek dit niet helemaal waar, dat wat ik had vond ik saai en dof en niet passen in mijn huis. Ik had iets fris, en ‘more shiny’ in gedachten. Maar om de potten nou weg te gooien vond ik ook zo wat, op naar de bouwmarkt een spuitbus halen met koperkleurige verf. Ik zie namelijk steeds de meest mooie koper (-kleurige) items voorbij komen en ‘I LIKE IT’! Dus waarom niet proberen of ik de pot een metamorfose kan laten ondergaan.

Inmiddels is bijna niks meer veilig voor mij met de spuitbus (Merk Sencys van de Praxis. Chroom spuitlak hoogglans) in de aanslag. De plantenpot heeft een mooie koperen egale kleur gekregen en staat te blinken in de huiskamer. Daarnaast hebben diverse andere items een metamorfose ondergaan en de spuitbus is nóg niet leeg. Een leeg cognacflesje kreeg een koperen kleurig onderkant en drie schilderijlijstjes die enigszins beschadigd waren zijn ook van kleur veranderd.
Het is heel eenvoudig zelf te realiseren en de meeste materialen zijn goed over te spuiten. Zorg voor een egale ondergrond en spuit rustig vanaf een juiste afstand voor een mooi egaal resultaat. Kijk voor de juiste werkwijze op de verpakking. Zorg wel voor voldoende afdekmaterialen (plastic of kranten) of als het iets kleins is spuit het in een grote doos en ventileer de ruimte goed.

Met minimale inspanning en kosten heb zo dus compleet nieuwe trendy spullen in huis en hebben de ‘oude’ spullen een nieuw leven.

koper trend

Mijn naam is Marije Couprie en ik werk onder de naam Studio Hart. http://www.pinterest.com/marijecouprie/copper-style/
Als stylist ben ik volop bezig met creatieve (ruimtelijke) oplossingen, kleuren, prints en maak ik graag dingen van oude materialen. Ik kan geïnspireerd raken door de kleinste dingen in het leven.

About Author

You May Also Like

1 comment

Elianna says:

Hi Marije! Ik ben zojuist helemaal geinspireerd geraakt door deze post! Ik ben namelijk op zoek naar een simpele houten lijst voor een kunstposter, precies zoals op jouw foto, in een specifieke kleur (donkerbruin of eventueel iets bronsachtigs). Maar ik kon alleen hele dure vinden.. Dus dit lijkt me de perfecte oplossing! Mag ik vragen waar je de lijst vandaan hebt?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *