Vandaag is …..

Tuininspiratie: Bijzonder vogelhuisje

Ben jij ook een vogelliefhebber? Zorg jij ook altijd voor vogels tijden de koude dagen? Ben jij degene die altijd zorgt voor een bakje water en een bakje voer? Dan kan dit vogelhuisje als echte dierenvriend bij jou niet ontbreken.

Dit vogelhuisjes is weer eens iets anders dan anders. Leuk voor aan de schutting.

Vogelhuisje Klomp wijnrood

Naast dat dit vogelhuisje een functie heeft is het ook nog eens een eye-catcher in je tuin. Simpel gemaakt maar wel sfeerverhogend. Nu we richting de winter gaan en minder buiten zitten blijft het wel belangrijk dat we blijven zorgen voor sfeer in de tuin.

Hang verschillende soorten vogelhuisjes in je tuin, zorg voor mooie groenblijvers en werk desnoods met nepbloemen om kleur toe te voegen in de tuin. Ondanks dat de bladeren vallen hoef het dus niet saai te worden. Vervang in de winter anders te witte bloempotten eens voor kleurrijke potten. Dit hoeft niet duur te zijn want de bruine terracotta potten die overal verkrijgbaar zijn zijn heel erg makkelijk overschilderbaar. De meeste van ons hebben nog wel een likje verf in de schuur staan dus dat zou geen probleem mogen zijn.

En als je het aanpast aan dit vogelhuisje heb jij een wintertuin vol kleur en vogels

Blitzz wonen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *