Strand Babykamer

Strand babykamer

Met een muurschildering heb je in mum van tijd een strand babykamer. 

Wil je snel een stand babykamer kies er dan voor om een muurschildering toe te passen. Kies een muur uit waarop je een grote schildering wilt laten maken. Kies een prent die past bij het thema strand. Ga voor een mooi zeeuitzicht, een duin met daar boven meeuwen of ga zelf dieper de zee in en kies een muurschildering met vissen.

Combineer je muurschildering met lichtbruine of witte meubels. Als je een muurschildering toepast die erg groot is hoef je niet veel accessoires meer toe te voegen. Door te veel items toe te voegen haal je de focus af van de muurschildering, en aangezien deze niet goedkoop zijn zou dat erg zonde zijn. Wel kan je in de stoffering een bootje of zeester door kunnen voegen zodat het thema toch nog ergens in terug komt.

Je kan er ook voor kiezen om een mooie boot in de vensterbank te zetten of met schelpen een mobiel voor boven het ledikant te maken.

Babykamer ideeen

Heb jij ook een strand babykamer? Of wat is het thema in jouw babykamer? Zou je deze met ons op onze babypagina willen delen? Mail je foto’s naar info@interieurinspiratie.nl en wij belonen je met een goodiebag.

About Author

You May Also Like

1 comment

Patrick says:

Mijn vrouw is ten eerste trotse moeder van onze tweeling, Jimi & Marley, maar ook professioneel kunstenaar.
Uiteraard hangen er bij ons in de babykamer een aantal van haar kleurrijke schilderijen en de kids vinden dat geweldig leuk!
Door unieke schilderijen op je babykamer op te hangen, het liefst lekker kleurrijk, zorg je er voor dat je een echt unieke babykamer hebt met een bijzondere en vrolijke uitstraling.
Ben je nieuwsgierig naar het werk van mijn vrouw Anita Ammerlaan, kijk dan gerust eens op haar website: http://www.anitaammerlaan.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *