Hollands babykameridee

Hollands babykameridee

Delftsblauw behang in de babykamer is een mooi uitgangspunt voor een babykamer met een Hollands tintje.

Deze babykamer is wel een echte typische Hollandse babykamer. Naast het leuke behang vol delftsblauwe tegeltjes heeft deze kamer schattige kleine doorkijkraampjes. Deze raampjes onderbreken het patroon van het Hollandse behang. Ook de geruite gordijntjes zorgen voor een onderbreking van al het blauw.

In deze babykamer staan maar een paar kleuren centraal: wit, blauw en rood. Maar juist door deze op de juiste manier toe te passen krijgen de juiste sfeer voor een Hollandse babykamer.

Door het rood van de gordijntjes door te voeren in het rode aankleedkussen zorg je dat blauw niet de overhand gaat krijgen. Je kan dit ook bewerkstelligen door in een blauw dekbedovertrekje te werken met een rood biesje.

Wil jij met een of twee basis kleuren werken zorg dan dat er nog een kleur extra gebruikt wordt om je basis kleuren aan te sterken. Door maar van een of twee kleuren gebruik te maken kan je soms een erg saai effect krijgen. Of juist een overweldigend effect. Door dan nog een kleur toe te voegen zorg je weer voor een verrassend effect. Wil je niet een totaal andere kleur werk dan met licht en donker in dezelfde tint, bijvoorbeeld wit en lichtblauw als basis en donkerblauw als accent kleur. Of grijs in verschillende kleurentinten gecombineerd met zwarte accessoires.

Babykamer ideeen:

Heb jij met een paar kleuren gewerkt in je babykamer? Of heb jij een mooie woonkamer? WIj zijn altijd op zoek naar leuke babykamer ideeen of voorbeelden van goede interieur inrichting? Mail jouw interieur naar info@interieurinspiratie.nl en wij bedankt jouw met een goodiebag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *