bolletjes kleed

Het perfecte bolletjes kleed ontwerp voor uw kind

Met een bolletjes kleed maakt u uw kind echt blij!

Wist u dat een vilten bolletjes kleed echt iets kan zijn waar u uw kinderen gelukkig mee kan maken? Baby’s, peuters en zelfs jonge kinderen zij gek op kleden gemaakt van vilt.

Kinderen zijn gek op de heldere kleuren en de innovatieve ontwerpen van de vilten bolletjes kleden. Op BolletjesKleed.nl kunt u een kleed kiezen in elke gewenste kleur, vorm en ontwerp voor uw kind. U kunt zelf bepalen welke kleuren en wat voor een vorm het kleed zal hebben. Voor dat u deze beslissing maakt, kan het handig zijn om de ruimte waar u uw kleed gaat plaatsen, op te meten. Wanneer u uw kleed gaat ontwerpen kunt u deze metingen gebruiken om het kleed precies passend te maken. Als u bijvoorbeeld een vilten bolletjes kleed voor de badkamer wilt, zal u waarschijnlijk een kleiner kleed willen bestellen dan voor de woonkamer. Uiteindelijk maakt u de beslissing, want u ontwerpt uw eigen vilten bolletjes kleed. U kunt kiezen uit heldere kleuren, unieke vormen en ontwerpen – wat u maar wilt!

Het perfecte bolletjes kleed ontwerp voor uw kind

Vilten bolletjes kleden zijn ideaal voor kinderkamers! Op onze website bolletjeskleed.nl, zult u zien dat wij meer dan 65 verschillende kleurmogelijkheden hebben. Wij hebben alles van roze, paars en wit, met rode, blauwe en groene tinten. Het Ronde Hot Magenta of het Ronde Baby Pink Kleed is perfect voor een meisjeskamer en het Ronde Boys Blue Kleed voor een jongenskamer. Het beste van allemaal is; onze vilten bolletjes kleden zijn AZO-vrij, 100% wol en wij maken enkel gebruik van niet-giftige kleurstoffen. Hierdoor kunt u een heerlijk zacht, en natuurlijk kleed voor uw baby of kind ontwerpen. Vilten bolletjes kleden zijn ongelooflijk zacht en een echte verassing voor uw kind!

Een goede service en prijs

BolletjesKleed.nl bezorgt gratis en snel over de hele wereld. Standaard ontwerpen zijn binnen twee weken leverbaar, zelf ontworpen kleden hebben een levertijd van maximaal vier weken. Een rond kleed is te bestellen vanaf € 190 en een rechthoekig kleed vanaf € 220. Deze lage prijs is mogelijk omdat BolletjesKleed.nl de vloerkleden rechtstreeks vanuit Nepal bij huishoudens over de hele wereld aflevert.

 

Kijk voor meer informatie op: www.BolletjesKleed.nl of volg ons via Instagram, Facebook, Instagram, of Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *