4x handgemaakte kindermeubels van Toddie in montessori stijl

Wij zijn Toddie en maken duurzame montessori kindermeubels, waarmee je een creëer omgeving creëert waarin kinderen worden gestimuleerd om spelenderwijs te leren, te ontdekken en hun creativiteit te ontwikkelen. Alles is zelfontworpen en wordt gemaakt in onze eigen werkplaats in Nederland! Hier inspireren we je om je kinderkamer in te richten volgens montessori vanuit onze collectie:

1. Stoeltje op peuter/kleuterhoogte

Wat is er nou beter en leuker dan een stoeltje waar je als peuter precies op past? Bij Toddie maken we stoeltjes op peuter en kleuterhoogte. Het kinderstoeltje is zo licht dat je peuter of kleuter het stoeltje zelf mee kan nemen naar de plek waar hij of zij wil zitten! Dit stimuleert de zelfstandigheid en het deelnemen aan het gezinsleven.

2. Montessori boekenrek of boekenkist

Zelf een boekje pakken! Dat is het beste natuurlijk! En dat kan met onze houten boekenrekken! Want als je kind zelf een boekje pakt is het vaak ook gemotiveerd om te luisteren als jij voorleest! Ook stimuleer je de leesontwikkeling van het kind, doordat de boeken zichtbaar zijn en daardoor maak je het aantrekkelijker om een kind zelfstandig te laten lezen.

Of wat dacht je van een boekenkist waaruit je kind zelf het mooiste boek kan halen! Die hebben we ook namelijk!

3. Houten speelmeubel

Of wat dacht je van ons houten speelmeubel waarop het meest leerzame speelgoed en de meest uitdagende materialen liggen die passen bij de ontwikkeling? Ons speelmeubel/opbergmeubel is precies op de juiste hoogte gemaakt en doordat er verschillende planken zijn kun je er verschillende materialen opleggen op verschillende hoogtes. Zo nodig je je kind uit om zelf iets te pakken om mee te spelen. Maar ook om zijn speelgoed netjes op te bergen en te ordenen! Dit speelmeubel vind je bij de houten kindermeubels op de website van Toddie. Bekijk hier alle verschillende varianten houten meubels.

4. Babygyms

De babygyms van Toddie zijn ontworpen om de zintuiglijke en motorische ontwikkeling van baby’s te bevorderen. Met hun zachte kleuren, natuurlijke materialen en bewegende elementen prikkelen deze babygyms de nieuwsgierigheid en nodigen ze baby’s uit om te grijpen, te voelen en te ontdekken. Hierdoor ontwikkelen baby’s essentiële vaardigheden zoals hand-oogcoördinatie en spierkracht op een speelse en stimulerende manier.

Kortom de houten meubels van Toddie bieden kinderen de ruimte om te groeien, te leren en te ontdekken op hun eigen tempo. Elk meubel is met zorg ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen en hen te helpen bloeien in een omgeving die gericht is op respect, onafhankelijkheid en leergierigheid. 

We verkopen naast houten kindermeubels ook originele houten wandlampjes in alle soorten! Bekijk de prachtige collectie van Toddie.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *