nouss woonaccessoires

NOUSS CONCEPT STORE PRESENTEERT NIEUWE COLLECTIE WOONACCESSOIRES

Met de donkere wintermaanden op komst is het fijn om het binnen weer wat gezelliger te maken. Dit najaar komt NOUSS Concept Store met een vernieuwende en inspirerende collectie woonaccessoires. Stuk voor stuk producten die anders dan anders zijn en waarmee je je interieur eenvoudig een eigen look geeft.

Natuur in huis, maar dan anders
Cactussen zijn hip maar ook stekelig. Maar de mooie draadcactussen van Bluft kun je gerust vastpakken en staan ook nog eens ontzettend stylish in je interieur. Een driestronk van ijzerdraad op een mooi hardhouten blokje, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook aan wie liever voor een plant gaat is gedacht. Echte monstera bladeren zijn natuurlijk al mooi, maar het gouden draadblad op een blokje van steigerhout is pas echt een blikvanger.

Wie graag de natuur – met een leuke twist – in huis haalt kan het hart ophalen aan de muurstickers van Groovy Magnets. Deze zelfklevende muurstickers zijn details van schilderijen uit de collectie van het Rijksmuseum. Naast de prachtige prints van een kasuaris, kraanvogel, aapjes of bloemen, zijn de stickers ook nog eens magnetisch. Hang er met magneten persoonlijke briefjes op en creëer hiermee een sfeervolle plek in huis.

nouss

Kweek je eigen plant of boom
Nieuw in de collectie is de sprout. Een porseleinen accessoire waarmee je kleine bomen en planten eenvoudig in een glas of vaas kunt laten groeien. Je legt de sprout simpelweg bovenop de opening zodat de zaadjes net boven het waterniveau zweven. Hierdoor kunnen de wortels het water in groeien en zich verder ontwikkelen. Vier de schoonheid en de magische kracht van de natuur die zaadjes transformeert in mooie planten en bomen. Sprout wordt in Nederland met de hand gemaakt, natuurlijk met respect voor het milieu en mensen.

PLINTdieren
Een PLINTdier is een lief diertje dat zich helemaal thuis voelt aan de wand of op een plint. Deze houten dieren van Studio MONO object geven extra sfeer aan een ruimte en komen helemaal tot hun recht in de kinderkamer of kinderhoek. Breng je muur tot leven met een ree, vos, wild zwijn, konijn of muis en geniet van hun lichtvoetige verschijning. De dieren zijn verkrijgbaar in drie kleuren en verschillende formaten.

Over NOUSS Concept Store
Vier jaar geleden hing de Amsterdamse Anouschka van der Laan haar aktetas aan de wilgen en lanceerde ze de webshop www.noussconceptstore.com. Haar liefde voor kunst en mooie ontwerpen brengt haar bij de mooiste, meest originele producten van startende ondernemers en kleine merken. Producten die een verhaal vertellen en niet op elke hoek verkrijgbaar zijn, krijgen een plaatsje in NOUSS Concept Store. Haar vondsten zijn regelmatig te bewonderen in pop-up shops en op markten door het hele land.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *