Vier samen met Pip Studio een Royal White kerst!

Bij Kerstmis denken wij onder andere aan: saamhorigheid, liefde, lekker eten en gezelligheid, en hier is Pip Studio’s Royal White collectie de perfecte toevoeging bij! Winter is coming, en deze musthaves kunnen natuurlijk niet ontbreken in huis. Dek de tafel met sierlijke wijnglazen en grandioze presenteerschalen. Kan jij ook niet wachten tot een Royal White kerst? Vier het samen met Pip Studio!

Een Royal touch Pip Studio staat bekend om haar bijzondere dessins en rijk gedecoreerde producten. Naast haar vrolijke serviezen en kleurrijke collecties was er verlangen naar een ietwat serene editie van de Royal collectie, vandaar het ontstaan van De Royal White collectie. De Royal White collectie is een servies gemaakt van verfijnd porselein en gedecoreerd met blauwe en gouden bloemvoorstellingen, afgewisseld met grafische gouden elementen.

Bij de Royal White collectie zijn elementen uit historische serviezen terug te zien, deze worden gecombineerd met moderne technieken. Een mooie reeks producten die sfeer in huis brengen, zelfs een enkel item kan een statement maken. Deze collectie is daarom perfect voor een mooi aangeklede tafel tijdens de Kerstdagen!

Feestelijke elementen De Royal White collectie is zeer uitgebreid, zo zijn er glazen, borden mokken, voorraadpotten, schalen en nog veel meer. Hierdoor draagt ieder item bij aan een uniek gedekte tafel om een bijzondere kersttafel te creëren.

Binnenkort worden er nieuwe producten aan de Royal White collectie toegevoegd! Deze zijn vanaf januari 2018 verkrijgbaar. De huidige collectie is te koop op Pip Studio’s eigen website: www.pipstudio.com. Prijzen variëren vanaf €7,95 voor de kleine Royal White mok tot €54,95 voor de Royal White ovale serveerschaal.

Over Pip Studio Pip Studio is een design label van Nederlandse bodem. Pip Studio maakt kwalitatieve producten met oog voor de kleinste details. Klassiek, maar innovatief, traditioneel, maar origineel. Ze herinneren ons er aan om ons verleden te koesteren en inspireren ons om het leven te vieren. Pip Studio’s motto is dan ook: ‘Happy products for Happy people’. De producten van Pip Studio zijn verkrijgbaar in de webshop en bij diverse speciaalzaken en warenhuizen in meer dan 40 landen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *