7 redenen voor het buiten drogen van je was.

Het is lente en dat betekent voor veel mensen dat de was weer buiten opgehangen wordt. De geur van schone was in combinatie met het zonnetje en een fris briesje zorgt bij veel mensen voor een lach op het gezicht, het zijn immers de kleine dingen in het leven die belangrijk zijn. Geef ook eens een vrolijke draai aan je wasdag en droog je was buiten. We geven je graag 7 goede redenen om dit te doen:

  1. Wist je dat de geur van buiten aan de lijn gedroogde lakens is uitgeroepen tot fijnste huishoudgeur? Puur natuur en zonder agressieve chemicalieën.
  2. Een droger gebruikt energie en kost dus geld, terwijl natuurlijk drogen alleen de wind nodig heeft. Goed voor je portemonnee en natuurlijk ook nog eens heel duurzaam.
  3. Nog een goede reden om je kleding buiten te drogen: je kleding slijt minder snel als je ze niet in de droger stopt. Houd je kleding langer mooi door het natuurlijk te laten drogen.
  4. Is het zomer en echt lekker warm buiten? Je wasgoed is aan de waslijn sneller droog dan wanneer je de droger gebruikt, een fijne tijdsbesparing.
  5. De zon wordt ook op een andere manier ingezet: je witte was wordt op een subtiele manier gebleekt en de zon bestrijdt bacteriën in je wasgoed.
  6. De wind is als een natuurlijke wasverzachter die ervoor zorgt dat je wasgoed minder kreukt en gemakkelijker te strijken is.
  7. Door je was buiten te drogen en niet in de droger voorkom je tenslotte luchtvervuiling in huis

Een droogsysteem voor iedereen
De droogsystemen van Brabantia werken graag met je mee. Zo krijg je buiten hulp van de Topspinner Droogmolen. Deze molen draait voor jou, je hoeft zelf niet rond te lopen om de was op te hangen. De Lift-O-Matic is instelbaar op jouw ideale werkhoogte en de Essential Droogmolen neemt nauwelijks ruimte in je tuin in. Extra handig: de droogmolens zijn voorzien van speciale gaten in de armen waar je gemakkelijk kleerhangers aan ophangt. En heb je geen tuin?  En heb je geen tuin? Voor de WallFix Droogrekken volstaat een balkon. Deze slimme droger met 24 meter waslijn biedt ruimte aan maar liefst twee wassen.

De kleine dingen maken het verschil
De wasaccessoires maken het wassen nóg leuker en makkelijker. Zo berg je de Slimme Wasknijpers op in de Wasknijpertas en verdwijnt er tijdens het wassen nooit meer een sok dankzij de Waszak voor sokken. En zijn je favoriete sneakers toe een aan wasbeurt? Gebruik dan de Waszak voor schoenen; een sterke gazen tas, die je schoenen en je wasmachine beschermt bij het wassen, spoelen of centrifugeren.

Brabantia & WeForest
Door je was te drogen aan een Brabantia droogmolen zorg je ook voor meer bomen in Afrika. Voor elke verkochte droogmolen of droogrek plant Brabantia hier samen met WeForest een boom. Hierdoor zorgen we er samen voor dat Burkina Faso en de Ethiopische woestijn een stukje groener worden.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *