Met unieke producten je huis inrichten

Met unieke producten je huis inrichten

Recent ben ik naar een bloggerslunch geweest. Erg inspirerend om met allemaal interieurbloggers op een fantastische lokatie met een nog meer fantastische cateraar (zowel voor het eten als de koffie) te praten over je huis inrichten, het interieur, design en unieke producten. Na afloop kregen we allemaal een goodiebag mee waaronder ook een USB stick zat van DaWanda.

Dawanda is een site waar je kan slagen voor unieke producten op zowel het mode- als het interieurvlak. Op DaWanda kunnen designers, winkeliers en doe-het-zelfers/handwerkers hun producten aanbieden. Omdat dit allemaal kleine bedrijven en handgemaakte producten zijn kan je bij DaWanda perfect slagen voor dat unieke item wat je nog zoekt. Of waarmee je je onderscheid van de rest. Als jij liever niet meegaat in de massa  maar een eigen stijl hebt zal je op DaWanda zeker slagen.

Het voordeel van de site is dat je een eigen prikbord kan maken met daarin je favorieten. Je kan er voor kiezen om meerdere prikbords te maken. Een inspiratie prikbord voor je kledingkast, een inspiratie prikbod voor je kinderkamer en een voor je woonkamer. In een overzicht zie je nu hoe de verschillende items met elkaar combineren.

Ben je dus op zoek naar een uniek schilderij voor aan je woonkamermuur? Een leuk kussen voor op de bank of een mobiel die past bij het thema van je babykamer. Neem eens een kijkje op Da Wanda en laat je verrassen.

Ik heb een aantal van mijn favorieten verwerkt in de collage maar al mijn favorieten kan je vinden op http://nl.dawanda.com/pinboard/Danielle-van-Rheenen/all

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *