Laden nachtkastje

In onze huidige slaapkamer zijn we nog aan het verbouwen. Sinds het plaatsen van de dakkapel in mei hebben we er weinig aangedaan. Mede ook omdat onze aannemer er mee stopte en we op zoek moesten naar een nieuwe. Nu staan er twee verschillende nachtkastjes naar ons bed. Voor straks willen we ook zeker weer een nachtkastje. Want hoe handig is het om een plek te hebben waar je je telefoon, wekker en boek op kwijt kan. En natuurlijk hoort er ook een leuk nachtlampje op.

Langzaamaan beginnen we een beeld te krijgen van de nieuwe slaapkamer. We weten al met welke kleur we de slaapkamer gaan inrichten. Nu alleen nog uitvogelen welke nachtkastjes naast het bed kunnen. Voor nu heb ik wel al inspiratie opgedaan:

Landelijke laden nachtkastje

Landelijk wonen blijft op nummer 1 staan van interieurstijlen. En niet alleen in de woonkamer ook in de slaapkamer voeren we deze stijl graag door. Vandaar mijn inspiratie voor de landelijke slaapkamer.

Nachtkastje Bopita blauw

Dit nachtkastje met lade lijkt zo uit de boerderij vandaan te komen met zijn landelijke model en prachtige blauwe kleur.

Riviera maison nachtkastje

Wie aan landelijk wonen denkt denkt aan het merk Riviera Maison. En ze hebben dit prachtige nachtkastje in hun assortiment.

Kare design nachtkastje

Combineer jij landelijk met klassiek dan hebben wij het perfecte nachtkastje voor je gevonden. Oke, ik geef toe geen lades maar wel een stijlvol ontwerp voor naast je bed.

Stoere nachtkastjes met lades

Niet iedereen houdt van landelijk. Sommige mensen houden meer van een straks en modern interieur. Daar passen ook hele mooie strakke nachtkastjes bij.

Bij een inspiratie bord voor laden nachtkastje maar het simpel maar sfeervolle witte nachtkastje niet ontbreken. Past in vele interierstijlen en biedt je voldoende ruimte voor je wekker en een nachtlampje.

zwevend wit nachtkastje met lade

Een kast die lange tijd op mijn verlanglijst stond. Zeker als je houdt van een modern scandinavisch interieur houdt mag dit nachtkastje niet ontbreken in je slaapkamer.

Een van mijn eigen favorieten. Hij biedt misschien niet heel veel ruimte (hij is overigens ook met 3 lades verkrijgbaar) maar past wel precies bij de stijl die ik in gedachte heb.

Houten laden nachtkastje

Hout past bij elke interieur stijl Afhankelijk natuurlijk van de kleur en het model van het nachtkastje.

Skybox nachtkastje

Met recht een skybox want dit kastje is 70 cm hoog. Dan heb je dus echt alles binnen handbereik.

Kave Home

Eigenlijk een erg simpel kastje maar door zijn dunne pootjes vormt het toch weer een blikvanger.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *