Babykamer

Kleur babykamer ideeen

Deze babykamer vol kleur geeft elk kind gelijk een vrolijk gevoel. Kinderen zijn dol op primaire kleuren. Kijk maar naar al het kinderspeelgoed dat verkrijgbaar is, bijna allemaal in de kleuren blauw, rood, groen of geel. Dit trekt nu eenmaal kinderen aan. En ook in de babykamer is het erg leuk om een of meerdere van deze primiaire kleuren te gebruiken.

Het behang op deze babykamer is afkomstig van het merk Lief. Lief verkoopt een hele diverse collectie voor de babykamer. Van rompertje tot behang en voor de iets grotere kinderen van meubel tot fiets. En alles in vrolijke kleuren. Naast het behang is ook het aankleedkussen van het merk Lief. Het handige opbergmeubel is van Ikea.

Kleine babykamer inrichten

De kleine babykamer is erg goed benut door er geen kleding kast in te zetten maar een lang plank te plaatsen met daaronder een lang stok waaraan de babykleertjes kunnen worden opgehangen. (het leuke effect hiervan is dat ook je op deze manier ook heerlijk kunt pronken met al die prachtige babykleertjes. Waarom zou je al die leuke kleertjes verstoppen achter kastdeuren) Door deze tegen de wand aan te doen hou je extra veel ruimte over. De vloer blijft leeg en dit geeft een ruimtelijk effect. Ook slim bedacht is het zeil wat over de plank aan de linkerzijde is getrokken. Daarop verschoon je je baby en door te werken met zeil kan je het makkelijk schoonmaken. Een ongelukje zit in een klein hoekje en op deze manier is het zo opgeruimd.

In deze babykamer is veel rood gebruikt maar door het gebruik van o.a. het kleurrijke Lief behang wordt het samen een kleurrijk geheel. Misschien past het goed bij jouw babykamer ideeen? Of is het een inspiratie om zelf met een kleurrijke babykamer aan de slag te gaan.

Babykamer inspiratie

Wij zijn altijd op zoek naar leuke kamers. Heb je zelf een leuke babykamer waar je trots op bent? Je kan deze mailen naar [email protected] en dan zetten wij hem op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *