Kastje Piet Hein Eek

Kastje Piet Hein Eek

Histor heeft op dit moment een wedstrijd met een kastje van Piet Hein Eek. Een erg leuk kastje en ik ben geselecteerd om een kastje om te toveren tot iets bijzonders. Meerdere bloggers en creatievelingen gaan aan de slag om op 9 november te worden beoordeeld. Op deze datum komen alle kastje samen en wordt gekeken welke de mooiste is.

Mijn idee wat ik wilde met het kastje en hoe ik het zou aanpakken was al snel duidelijk. Ik ben namelijk helemaal gek het lijnenspel van Mastpieces, o.a. verkrijgbaar bij Momantai-design Het inspireert mij dat je met spijkers en draad een kunstzinnig lijnenspel creëert. Je kan een kant en klaar pakket kopen met een paar mooie prents maar ook als jezelf je creativiteit laat gaan kan je met spijkers en draden een heleboel creeren, dat bleek ook op de woonbeurs waar veel teksten op deze manier op de wand waren geplaatst.

Voor het bewerken van het kastje mocht ik kiezen uit drie histor kleuren. Ik ben dol op blauw en heb gekozen voor Boei, Doordrongen en Waterpas.

Vandaag start ik met het gronden van het kastje. Mijn kinderen willen hier graag mee helpen dus we gaan straks met zijn vieren aan de slag. Dit weekend ga ik het kastje behandelen met de blauwe verf. Ik twijfel alleen nog of ik het meisje van Vermeer welke ik op de kast wil verwerken ga verwerken met verf of dat ik ga werken met spijkers en draad. Wat zou jij doen?

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *