Verlichtingstrends najaar

   Verlichtingstrends najaar

Het najaar is inmiddels in volle gang en dit is hét perfecte moment om je huis te voorzien van wat nieuwe items zodat je helemaal winterproof de decembermaand in gaat. Aangezien het steeds vroeger donker wordt, is verlichting een zeer belangrijk element in het interieur. Daarom hebben we drie verlichtingstrends voor je op een rijtje gezet zodat je je huis kunt voorzien van een trendy en sfeervolle lichtgloed.

De booglamp

De booglamp is een prima lichtoplossing voor praktisch élk interieur. Het is een lamp die, zoals de naam al verraadt, op een grote gebogen arm is gemonteerd. Op deze manier kun je een lamp boven de keukentafel of bank hangen zonder gaten in het plafond te boren. Een dergelijke lamp geeft het interieur meteen een moderne touch. Er zijn booglampen verkrijgbaar in veel verschillende maten en prijsklassen, dus er is er ongetwijfeld een te vinden die voldoet aan je wensen.

Groot, groter, grootst

De tijd dat een lamp alleen voor licht zorgde, is voorgoed voorbij. Verlichting mag gezien worden en is absoluut een volwaardig stijlelement in elk interieur. Grote lampen zijn dus helemaal trendy. Het maakt niet uit of je kiest voor een grote hanglamp, een XXL vloerlamp of een grote plafonnière, zolang deze opvalt dan is het goed. Wanneer je gebruik maakt van een dergelijke grote lamp, dan kun je het beste rustig aan doen met accessoires en meubilair in de buurt van de lamp. Zorg ervoor dat de lamp de échte eyecatcher is.

Mix & Match

Vaak wordt er gezegd dat je één stijl moet kiezen en deze in de gehele ruimte of zelfs in het hele huis moet aanhouden. Dit is absoluut niet waar, want door stijlen op een smaakvolle manier te combineren creëer je juist een uniek interieur met een sfeervol karakter. Een goed voorbeeld is de industriële stijl, welke vaak geassocieerd wordt met ‘kil’ en ‘onpersoonlijk’. Door een dergelijk interieur te voorzien van designverlichting, wordt het industriële aspect nét iets afgezwakt en daardoor wordt het geheel iets huiselijker. Andersom geldt hetzelfde: kies in een landelijk interieur bijvoorbeeld voor industriële lampen voor een mooi contrast. Industriële hanglampen boven een robuuste houten tafel zijn toch schitterend?

Wil je je interieur voorzien van nieuwe verlichting? Koop dan je lampen via MyLamp. Ze hebben een zeer groot assortiment, hanteren voordelige prijzen en de lampen worden gratis bij je thuis bezorgd.

LM007-300x300

 

01_fontanaarte_lampada_terra_carmen_arco_serrano1-300x300

 

LM793-300x300

 

302063016mylivingphilips-300x300

 

LM216-300x300

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *