Interview Pamela Gutierrez Dosal

Interview Pamela Gutierrez Dosal

1.    Wie is …? Ik ben Pamela Gutierrez Dosal; 30 jaar, woon in Amersfoort samen met Bart en Sophie en .. .. een enorme liefhebster van alles wat met wonen en interieur te maken heeft.

2.    Hoe ben je aan die naam gekomen? Nvt, Pamela heeft geen winkel (helaas want wij van Interieur Inspiratie vinden haar een groot talent)

3.    Wat koop je/ maak je het liefst? Ik heb een tik voor kraft, kaarten en teksten. Ik koop dus veel items waarop mooie teksten staan, zoals mokken, kaarten, kraftbags etcetera. Ook hou ik ervan om kadootjes mooi in te pakken. Dingen als kadopapier, lintjes, stickers en dergelijke worden dan ook vaak aan huis geleverd. Ik hou ervan om thuis mooie styling hoekjes te maken. Vaak maak ik ook eigen dingen, zoals canvas doeken, leuke dingetjes van klei, steigerhout meubeltjes etc.

4.    Waar haal je je inspiratie vandaan? Ik breng veel uurtjes door op Pinterest- Pinterest.com/pameladosal – Naast Pinterest haal ik enorm veel inspiratie uit woonbladen waar ik op geabonneerd ben (Ariadne at Home, 101 woonideeen en de VTWonen) en blogs.

5.  Welke website geeft jouw inspiratie? Ik ben dol op de woonbladen websites, zoals VTWonen , Ariadne at Home en de 101 woonideeen. Ook vind ik sites als Interieur Inspiratie en Inspiratie Interieur enorm leuk om te bekijken.

6.  Welke blog volg jij graag? Mijn favorieten ensuus.blogspot.com, aggyslifestyle.blogspot.com, wittehuisjes.blogspot.com, metmelkensuiker.blogspot.com, halloseptember.blogspot.com, lisanne.van.der.klift@blogspot.com en lekkerfrisss.blogspot.com en nog veel meer …

7.    Hoe ziet jouw eigen woning er uit? Zie je veel van je eigen artikelen terug in je woning? Mijn huis is een mix van natuurlijke materialen, zoals (steiger) hout, beton en staal. Is stoer en robuust door de industriele items en bevat het ook een vleugje brocante voor een klein contrast. Kleuren als leem, wit, grijs, zwart, beton voeren de boventoon. Een aantal  artikelen die ik online bekijk en shop probeer ik ook na te maken. Bijvoorbeeld een lamp van Mark Eden Schooley of de leuke boomstam bijzet tafeltjes van ensuus.

8.    Wat is je favoriete plek in huis? De plek waar we eten, lezen, bijkletsen, spelen en lekker aan kunnen werken; namelijk aan de eettafel tussen de woonkamer en de keuken in.

9.    Op welk item in jouw huis was je op slag verliefd? Op de openslaande deuren naar de tuin toe. Heerlijk als deze openstaan en een frisse wind door het interieur waait.

10.    Als ik je nu geld zou geven, voor welk item voor je interieur zou jij dan nu naar de winkel rennen? Voor een nieuwe loveseat. Eentje waar je helemaal in weg kan duiken en knus een woonblad kan lezen met een kopje thee erbij.

11.   Waar koop jij het liefste je woonaccessoires en meubels? Ik ben dol op allerlei winkeltjes, maar heb ook een paar favorieten. Basiclabel.nl en Loods5 voor meubels; tierlantijn.net, kamer26.nl, tutze.nl, witzandgrijs.nl, stoerinstyle.nl en goedinstijl.nl voor leuke woonaccessoires en paqhuis.nl, psikhouvanjou.nl, jotslifestyle.nl, eennieuwavontuur.com en inpakken-en-wegwezen.nl voor de allerleukste inpakideeen.

12.   Wie wil jij graag met Interieur Inspiratie aan tafel? Ik geef het stokje graag door aan Suus de Jong van ensuus. Zij is enorm inspirerend en heeft een super leuke blog waar ik enorm blij van wordt.

interview Pamela Gutierrez Dosal interview Pamela Gutierrez Dosal

interview Pamela Gutierrez Dosal

interview Pamela Gutierrez Dosal

interview Pamela Gutierrez Dosal

About Author

You May Also Like

4 comments

Pamela says:

Leuk Danielle. Dank hiervoor.. Groetjes, Pamela

Lynda says:

Leuk Pamela! Enne…dankjewel 😉

Suzanne says:

Leuk interview Pamela…..Bedankt voor je lieve woorden en het doorgeven!

Sandra says:

Leuk interview en dank je Pamela 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *