Herinneringen bewaren

Herinneringen bewaren

herinneringen bewaren
fotobron: http://www.annikavonholdt.com/blog/archives/date/2012/05

De start van een nieuw jaar. Vaak de start van goede voornemens en vooruitblikken. Veel mensen kijken liever vooruit dan achteruit. Terugkijken naar het verleden wordt helaas soms geassocieerd met nare herinneringen. Terwijl de meeste mensen die terugkijken zich veel al de mooie dingen herinneren. En wat je hebt meegemaakt in het verleden maakt je tot wat je nu bent.

Op facebook en twitter ging de afgelopen dagen een mooi voorbeeld rond hoe je dit nog meer kan aanwakkeren. Zie ook de blog van Marieke van Woesik, DIY Mooie Dingen Potje. Ga op zoek naar een grote glazen pot. Schrijf het hele jaar door al mooie gebeurtenissen op. Vraag aan de andere familieleden dit ook te doen. Verzamel op deze manier mooie herinneringen, tekeningen, vakantieschelpen, filmkaartjes enz. Op 31 december 2014 open je met zijn allen de pot en neem je alles nog een keer door.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke manieren om speciale gelegenheden de bewaren en te koesteren. Een van de makkelijkste is natuurlijk het nemen van foto’s en deze op te hangen.

Foto’s ophangen

In het ophangen van foto’s zit natuurlijk enorm veel variatie. Het start al met de kleur van de foto zelf (kleur, zwart-wit,sepia), de grootte van de foto, de lijst die je kiest en de setting hoe je ze op wilt hangen. Voor dat laatste hebben wij een paar leuke zelf-maak ideeën verzameld.

  1. brocante fotolijst
  2. foto op hout (video)
  3. Fotohanger
  4. Hoe maak je een fotowand?

 

Voor mooie fotolijsten kan je kijken op onze themapagina: foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *